Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Noutokoodi korvaa henkilöllisyystodistuksen näyttämisen

2.11.2022

Otamme palvelupisteissämme vaiheittain käyttöön noutokoodin, joka korvaa henkilöllisyystodistuksen tai valtakirjan näyttämisen pakettia noudettaessa. Koodi näytetään kassalla, jossa asiakaspalvelija syöttää koodin järjestelmään ja luovuttaa paketin.

Koodi löytyy saapumisilmoituksesta sekä Paketit-sovelluksesta saapuvan paketin näkymästä. Sen voi välittää myös kätevästi toiselle henkilölle. Koodin ansiosta paketin luovuttaminen käy nopeasti eikä paketin noutajan tarvitse enää todistaa henkilöllisyyttään tai valtakirjaa.

Matkahuolto ottaa noutokoodin käyttöön ensimmäisenä yrityksenä alalla. Muutoksella yhtenäistämme palveluidemme asiakaskokemusta, nopeutamme asiakaspalvelutilanteita, paranname turvallisuusprosesseja sekä vähennämme merkittävästi paperin kulutusta.

Noutokoodi otettiin käyttöön Matkahuollon palvelupisteissä ja R-kioskeissa marraskuun alussa. K-ryhmän palvelupisteissä noutokoodi otetaan käyttöön tammi-helmikuun 2023 aikana. Samankaltainen koodi on jo ollut käytössä paketin noudoissa automaateista neljän vuoden ajan.

Henkilökohtaisesti luovutettavissa lähetyksissä henkilöllisyystodistus edelleen tarvitaan.

Ajankohtaista

2.12.2022
Itsenäisyyspäivänä poikkeuksia bussiaikatauluissa ja aukioloajoissa
28.11.2022
Uusi, maksuton chat-palvelu Paketit-sovelluksessa  
25.11.2022
Matkahuolto kehittää palveluitaan Itä-Suomen alueella
Kaikki uutiset →

Blogi

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa sovellus ja osta liputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä