Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Noutokoodi korvaa henkilöllisyystodistuksen näyttämisen

2.11.2022

Olemme ottaneet palvelupisteissämme käyttöön noutokoodin, joka korvaa henkilöllisyystodistuksen tai valtakirjan näyttämisen pakettia noudettaessa. Koodi näytetään kassalla, jossa asiakaspalvelija syöttää koodin järjestelmään ja luovuttaa paketin. Jos käytät Paketit-äppiä, klikkaa auki myös noutokoodin yhteydestä löytyvä viivakoodi.

Koodi löytyy saapumisilmoituksesta sekä Paketit-sovelluksesta saapuvan paketin näkymästä. Sen voi välittää myös kätevästi toiselle henkilölle. Koodin ansiosta paketin luovuttaminen käy nopeasti eikä paketin noutajan tarvitse enää todistaa henkilöllisyyttään tai valtakirjaa.

Matkahuolto ottaa noutokoodin käyttöön ensimmäisenä yrityksenä alalla. Muutoksella yhtenäistämme palveluidemme asiakaskokemusta, nopeutamme asiakaspalvelutilanteita, paranname turvallisuusprosesseja sekä vähennämme merkittävästi paperin kulutusta.

Noutokoodi otettiin käyttöön Matkahuollon palvelupisteissä ja R-kioskeissa marraskuun alussa. K-ryhmän palvelupisteissä noutokoodi on otettu käyttöön tammikuussa 2023. Samankaltainen koodi on jo ollut käytössä paketin noudoissa automaateista neljän vuoden ajan.

Henkilökohtaisesti luovutettavissa lähetyksissä henkilöllisyystodistus edelleen tarvitaan.

Ajankohtaista

27.3.2023
Pääsiäismuistio — Tarkista pääsiäisen aikataulut
21.3.2023
Matkahuolto on kuluttajien silmissä Suomen vastuullisin paketti- ja logistiikkabrändi
19.3.2023
Junalakon vaikutukset bussiliikenteeseen – Bussiliput kannattaa ostaa etukäteen!
Kaikki uutiset

Blogi

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitTutustu ja lataa äppiReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä