Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Pääsiäismuistio

29.3.2021

Tarkista aikataulut ja osta liput etukäteen

Bussiliikenteen aikatauluissa on runsaasti poikkeuksia johtuen koronapandemian aiheutamasta tilanteesta. Pääsiäisen pyhät 2.–5. huhtikuuta 2021 tuovat vielä lisää muutoksia vuoroihin.

Kaikki pääsiäisen bussiaikataulut pyhäpäivien poikkeukset mukaan lukien löytyvät Matkahuollon verkkosivuilta ja Reitit ja Liput -sovelluksesta. Liput kannattaa ostaa etukäteen joko sivuilta tai sovelluksesta.

Aikataulu- ja hintatiedot saa myös puhelimitse Matkahuollon henkilökohtaisesti palvelevasta palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,98 €/min + pvm.

Pakettien kulku pääsiäisenä

Helsingissä, Tampereelle ja Turussa jaamme paketteja lauantaina 3.4. osaan noutopisteistä ja teemme myös kotijakeluita.

Poikkeuksia palvelunumeroiden ja toimipaikkojen aukioloajoissa

Pakettipalveluiden palvelunumero kuluttajille 0600 11300 on avoinna lauantaina 3.4. klo 9–17, mutta suljettu pitkäperjantaina 2.4., ensimmäisenä pääsiäispäivänä sunnuntaina 4.4. ja toisena pääsiäispäivänä maanantaina 5.4. Puhelun hinta on 1,98 €/min + pvm.

Pakettipalvelujen palvelunumero yrityksille sekä Matkustaja- ja Pakettipalveluiden palaute- ja reklamaatiopalvelunumerot ovat suljettuna pitkäperjantaista toiseen pääsiäispäivään. Numerot palvelevat normaalisti jälleen tiistaina 6.4.

Myös sometiimi viettää pääsiäistä ja on paikalla kiirastorstaina 1.4. klo 16 saakka ja sen jälkeen jälleen 6.4.

Pääsiäinen vaikuttaa myös Matkahuollon palvelupisteiden aukioloaikoihin. Pääsiäisenä 2.–5.4. Matkahuollon omat palvelupisteet on suljettu, pois lukien lauantaina 3.4., jolloin Helsingin, Turun ja Oulun omat palvelupisteemme ovat avoinna klo 9–15 ja Tampereen palvelupisteemme klo 10–14.

Useimmat Matkahuollon pakettipisteet, kuten K-Marketit ja R-kioskit sekä pakettiautomaatit ovat avoinna pääsiäisen pyhäpäivinäkin.

Kaikki aukioloajat voit tarkistaa Matkahuollon verkkosivuilta palvelupistehausta.

Tutustu myös tiedotteeseen: Koronan vaikutukset

Hyvää pääsiäistä!

Ajankohtaista

9.1.2023
Henkilökuljetusten arvonlisävero poistuu 1.1.–30.4.2023
9.1.2023
Koronan vaikutukset
4.1.2023
Torin ja Matkahuollon yhteistyö tiivistyy
Kaikki uutiset

Blogi

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa sovellus ja osta liputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä