Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

OnniBus FLEX-vuoroja koskevia rajoituksia ja erityisehtoja

Alla olevat rajoitukset ja erityisehdot koskevat OnniBus FLEX liikennöimiä vuoroja.

Matkustaminen

Matkustettaessa OnniBus FLEX:n liikennöimillä vuoroilla Matkahuollon Nettilipulla, ilmoitetaan kuljettajalle nimen sijaan sähköpostiin tulleesta ostokuitista löytyvä varaustunnus.

Lapset

Lapsi voi matkustaa yksin, jos vanhempi tai huoltaja katsoo lapsen voivan matkustaa itsenäisesti. Suosittelemme käyttämään lapsipassia. OnniBus ei hoida eikä tarjoa hoitoa itsenäisesti matkustaville lapsille. Vanhemmat tai huoltajat ovat täydessä vastuussa lasten toimista.

Lemmikkieläimet

OnniBus FLEX vuoroilla peritään kaiken kokoisista lemmikeistä lemmikkieläinmaksu. Maksu kuljettajalle maksettaessa on 8€. Opaskoirista ei peritä maksua. Opaskoirasta on hyvä ilmoittaa etukäteen OnniBussin asiakaspalveluun riittävän tilan varaamiseksi koiralle.

Matkatavarat

OnniBus FLEX liikenöimille vuoroille voi ottaa mukaan kaksi, enintään 20 kg painavaa matkatavaraa, joka laitetaan bussin tavaratilaan. Lisäksi mukaan voi ottaa yhden käsimatkatavaran, joka mahtuu bussin hattuhyllylle tai penkin alle. Lisäksi mukaan voi ottaa yhden parin suksia tai yhden lumilaudan. Kokoon taittuvat lasten rattaat tai vaunut kuljetetaan ilman lisämaksua.

Ylimääräisestä matkatavarasta peritään 8€ lisämaksu kuljettajan toimesta.

Polkupyörät

OnniBus FLEX liikennöimille vuoroille polkupyöräpaikan voi varata OnniBussin asiakaspalvelusta, viimeistään matkaa edeltävänä päivänä. Maksu 8€ maksetaan kuljettajalle.

Liikuntarajoitteiset

OnniBus Flex -vuoroilla ei ole tarjolla pyörätuolipaikkaa, eivätkä autot ole matalalattiabusseja.
Autoissa on rappusia, jotka tulee pystyä kulkemaan auton kyytiin noustessa tai poistuttaessa.
Liikuntarajoitteisen henkilön, joka tarvitsee apua matkalla, mukana voi matkustaa avustaja ilman lisämaksua. Avustajalle tulee varata paikka OnniBussin asiakaspalvelusta hyvissä ajoin ennen matkaa.

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa sovellus ja osta liputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä