Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

OnniBus FLEX-vuoroja koskevia rajoituksia ja erityisehtoja

Alla olevat rajoitukset ja erityisehdot koskevat OnniBus FLEX -vuoroja. OnniBus MEGA -vuoroja koskevat erilliset ehdot.

Matkustaminen

Matkustettaessa OnniBus FLEX -vuoroilla Matkahuollon Nettilipulla ilmoitetaan kuljettajalle nimen sijaan sähköpostiin tulleesta ostokuitista löytyvä varaustunnus.

Lapset

Lapsi voi matkustaa yksin, jos vanhempi tai huoltaja katsoo lapsen voivan matkustaa itsenäisesti. Suosittelemme käyttämään lapsipassia. OnniBus ei hoida eikä tarjoa hoitoa itsenäisesti matkustaville lapsille. Vanhemmat tai huoltajat ovat täydessä vastuussa lasten toimista.

Seniorit

OnniBus FLEX -vuoroille on saatavilla edullisempia seniorilippuja 65 vuotta täyttäneille. Alennus ei vaadi eläkeläiskorttia. Alle 65-vuotiaat eivät saa alennusta eläkeläiskortilla.

Lemmikkieläimet

OnniBus FLEX -vuoroilla peritään kaiken kokoisista lemmikeistä lemmikkieläinmaksu. Maksu kuljettajalle maksettaessa on 8 €. Opaskoirista ei peritä maksua. Opaskoirasta on hyvä ilmoittaa etukäteen OnniBusin asiakaspalveluun riittävän tilan varaamiseksi koiralle.

Matkatavarat

OnniBus FLEX -vuoroille voi ottaa mukaan kaksi enintään 20 kg painavaa matkatavaraa, jotka laitetaan bussin tavaratilaan. Lisäksi mukaan voi ottaa yhden käsimatkatavaran, joka mahtuu bussin hattuhyllylle tai penkin alle. Lisäksi mukaan voi ottaa yhden parin suksia tai yhden lumilaudan. Kokoon taittuvat lasten rattaat tai vaunut kuljetetaan ilman lisämaksua.

Kuljettaja perii ylimääräisestä matkatavarasta 8 € suuruisen lisämaksun.

Polkupyörät

Polkupyörän voi ottaa mukaan OnniBus FLEX -vuoroille, mikäli vuorolla on tilaa. Kuljetusmaksu 10 € maksetaan kuljettajalle.

Liikuntarajoitteiset

OnniBus Flex -vuoroilla ei ole tarjolla pyörätuolipaikkaa, eivätkä autot ole matalalattiabusseja. Autoissa on rappusia, jotka matkustajan tulee pystyä kulkemaan auton kyytiin noustessa tai kyydistä poistuttaessa.

Matkan aikana apua tarvitsevan liikuntarajoitteisen henkilön mukana voi matkustaa avustaja ilman lisämaksua. Avustajalle tulee varata paikka OnniBusin asiakaspalvelusta hyvissä ajoin ennen matkaa.

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media