Gå till innehållet
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundservice
Logga in

Begränsningar och special vilkor som gäller biljetter köpta till turer trafikedade av Onnibus.com Oy

Nedanför begränsningar och special vilkor gäller turer som körs av Onnibus MEGA (gäller inte Onnibus FLEX-turer).

Resa

När du reser med Matkahuoltos biljett på turen som körs av Onnibus MEGA, behöver du meddela reservations-ID till chaufören istället för namnet. Reservations-ID kan hittas från inköpskvitto.

Husdjur

Husdjur får inte följa med på turer som trafikeras av Onnibus. Ett undantag från detta är ledarhundar. En förhandsbokning som gäller ledarhund ska göras i god tid före resan via Onnibus kundtjänst.

Bagage

Passagerare på turer som trafikeras av Onnibus får ta med sig en resväska som väger högst 20 kg. Resväskan ska placeras i bussens bagageutrymme. Dessutom får passagerare ta med sig ett handbagage som ryms på bussens hatthylla eller under sätet. Passagerare får också ta med sig ett par skidor eller en snowboard.

Platsbiljetter

Platsnumret står på biljetten

Cyklar

En cykel får inte tas med som bagage på turer som trafikeras av Onnibus. En hopfällbar cykel som transporteras i en för ändamålet avsedd transportväska får dock tas med som bagage.PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortetResor och Biljetter appenReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier