Gå till innehållet
Matkahuolto
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundtjänst
Logga in

Begränsningar och special vilkor som gäller biljetter köpta till turer trafikedade av Onnibus.com Oy

Nedanför begränsningar och special vilkor gäller turer som körs av Onnibus.com Oy (gäller inte Onnibus FLEX-turer, förutom del "Mundskydd och visir").

Munskydd och visir

Över 12-åriga måste använda munskydd eller visir, förutsatt att hälsoskäl inte hindrar det. Den här gäller också OnniBus FLEX turerna.

Barn

På turer som trafikeras av Onnibus.com Oy (nedan Onnibus) får barn under 12 år resa endast under övervakning av en person som fyllt 15 år. Barn i åldern 12-14 år får resa självständigt på turer som trafikeras av Onnibus om de har skriftligt samtycke till detta av en förälder eller vårdnadshavare.

Husdjur

Husdjur får inte följa med på turer som trafikeras av Onnibus. Ett undantag från detta är ledarhundar. En förhandsbokning som gäller ledarhund ska göras i god tid före resan via Onnibus kundtjänst.

Bagage

Passagerare på turer som trafikeras av Onnibus får ta med sig en resväska som väger högst 20 kg. Resväskan ska placeras i bussens bagageutrymme. Dessutom får passagerare ta med sig ett handbagage som ryms på bussens hatthylla eller under sätet. Passagerare får också ta med sig ett par skidor eller en snowboard.

Platsbiljetter

Platsnumret står på biljetten

Cyklar

En cykel får inte tas med som bagage på turer som trafikeras av Onnibus. En hopfällbar cykel som transporteras i en för ändamålet avsedd transportväska får dock tas med som bagage.PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortResor och Biljetter överallt i FinlandReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier

Matkahuolto
Paremmin perillä