Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Onnibus.com Oy:n liikennöimiin vuoroihin ostettuja lippuja koskevia rajoituksia ja erityisehtoja

Alla olevat rajoitukset ja erityisehdot koskevat Onnibus.com Oy:n liikennöimiä vuoroja (ei koske OnniBus FLEX -vuoroja, pois lukien kasvomaskin ja visiirin käyttöpakko).

Kasvomaski ja visiiri

Yli 12-vuotiaiden tulee käyttää kasvomaskia tai visiiriä, mikäli terveydelliset syyt eivät sitä estä. Kasvomaskia tai visiiriä tulee käyttää myös OnniBus FLEX-vuoroissa.

Lapset

Onnibus.com Oy:n (jäljempänä Onnibus) liikennöimillä vuoroilla alle 12-vuotiaat lapset voivat matkustaa vain 15 vuotta täyttäneen henkilön valvonnassa. 12-14 -vuotiaat lapset voivat matkustaa itsenäisesti Onnibusin liikennöimillä vuoroilla, jos heillä on vanhemman tai huoltajan kirjallinen suostumus.

Lemmikkieläimet

Onnibusin liikennöimillä vuoroilla ei voi matkustaa lemmikkieläimen kanssa. Poikkeuksena ovat opaskoirat. Ennakkovaraus opaskoirasta tulee tehdä hyvissä ajoin ennen matkaa Onnibusin asiakaspalvelusta.

Matkatavarat

Onnibusin liikenöimille vuoroille voi ottaa mukaan yhden, enintään 20 kg painavan matkalaukun, joka laitetaan bussin tavaratilaan. Lisäksi mukaan voi ottaa yhden käsimatkatavaran, joka mahtuu bussin hattuhyllylle tai penkin alle. Lisäksi mukaan voi ottaa yhden parin suksia tai yhden lumilaudan.

Paikkaliput

Onnibusin vuoroille ostetuissa lipuissa on ilmoitettu paikkanumero.

Polkupyörät

Onnibusin liikennöimille vuoroille ei voi ottaa matkatavaraksi polkupyörää. Kokoontaitettavan pyörän siihen sopivassa kuljetuslaukussa voi kuitenkin ottaa matkatavaraksi.HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä