Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Onnibus MEGA -vuoroille ostettuja lippuja koskevia rajoituksia ja erityisehtoja

Alla olevat rajoitukset ja erityisehdot koskevat Onnibus MEGA -vuoroja. OnniBus FLEX-vuoroja koskevat erilliset ehdot.

Matkustaminen

Matkustettaessa Onnibus MEGA -vuoroilla Matkahuollon Nettilipulla ilmoitetaan kuljettajalle nimen sijaan sähköpostiin tulleesta ostokuitista löytyvä varaustunnus.

Lapset

OnniBus MEGA -vuoroilla alle 10-vuotiaat lapset voivat matkustaa vain 15 vuotta täyttäneen henkilön valvonnassa. 10–14-vuotiaat lapset voivat matkustaa itsenäisesti OnniBus MEGA -vuoroilla, jos heillä on vanhemman tai huoltajan kirjallinen suostumus.

Seniorit

OnniBus MEGA -vuoroille on saatavilla edullisempia seniorilippuja 65 vuotta täyttäneille. Alennus ei vaadi eläkeläiskorttia. Alle 65-vuotiaat eivät saa alennusta eläkeläiskortilla.

Lemmikkieläimet

OnniBus MEGA -vuoroilla ei voi matkustaa lemmikkieläimen kanssa. Poikkeuksena ovat opaskoirat. Ennakkovaraus opaskoirasta tulee tehdä hyvissä ajoin ennen matkaa OnniBusin asiakaspalvelun kautta.

Matkatavarat

OnniBus MEGA -vuoroille voi ottaa mukaan yhden enintään 20 kg painavan matkalaukun, joka laitetaan bussin tavaratilaan. Lisäksi mukaan voi ottaa yhden käsimatkatavaran, joka mahtuu bussin hattuhyllylle tai penkin alle, sekä voi ottaa yhden parin suksia tai yhden lumilaudan.

Jos sinulla on enemmän laukkuja kuin lippusi sallii, sinulle tarjotaan mahdollisuutta ostaa ylimääräinen matkalippu kuljettajalta, jos vuorolla on tilaa. Jos tilaa ei ole tarpeeksi, ylimääräiset matkatavarat evätään.

Polkupyörät

OnniBus MEGA -vuoroille ei voi ottaa matkatavaraksi polkupyörää. Kokoontaitettavan pyörän siihen sopivassa kuljetuslaukussa voi kuitenkin ottaa matkatavaraksi.

Paikkaliput

OnniBus MEGA -vuoroille ostetuissa lipuissa on ilmoitettu paikkanumero.

Liikuntarajoitteiset matkustajat

Jokaisessa OnniBus MEGA -kaksikerrosbussissa on yksi pyörätuolipaikka. Pyörätuolipaikka tulee varata ennakkoon OnniBusin asiakaspalvelusta viimeistään 36 h ennen matkaa.

Matkan aikana apua tarvitsevan liikuntarajoitteisen henkilön mukana voi matkustaa avustaja ilman lisämaksua. Avustajalle tulee varata paikka OnniBusin asiakaspalvelusta hyvissä ajoin ennen matkaa.HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media