Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Onnibus.com Oy:n liikennöimiin vuoroihin ostettuja lippuja koskevia rajoituksia ja erityisehtoja

Alla olevat rajoitukset ja erityisehdot koskevat Onnibus.com Oy:n liikennöimiä vuoroja (OnniBus FLEX-vuoroja koskevat erilliset ehdot).

Matkustaminen

Matkustettaessa Onnibus.com Oy:n liikennöimillä vuoroilla Matkahuollon Nettilipulla, ilmoitetaan kuljettajalle nimen sijaan sähköpostiin tulleesta ostokuitista löytyvä varaustunnus.

Kasvomaski ja visiiri

Yli 12-vuotiaiden tulee käyttää kasvomaskia tai visiiriä, mikäli terveydelliset syyt eivät sitä estä. Kasvomaskia tai visiiriä tulee käyttää myös OnniBus FLEX-vuoroissa.

Lapset

OnniBus.com Oy:n liikennöimillä vuoroilla alle 12-vuotiaat lapset voivat matkustaa vain 15 vuotta täyttäneen henkilön valvonnassa. 12-14 -vuotiaat lapset voivat matkustaa itsenäisesti OnniBus.comin liikennöimillä vuoroilla, jos heillä on vanhemman tai huoltajan kirjallinen suostumus.

Lemmikkieläimet

OnniBus.comin liikennöimillä vuoroilla ei voi matkustaa lemmikkieläimen kanssa. Poikkeuksena ovat opaskoirat. Ennakkovaraus opaskoirasta tulee tehdä hyvissä ajoin ennen matkaa OnniBussin asiakaspalvelusta.

Matkatavarat

OnniBus.comin liikennöimille vuoroille voi ottaa mukaan yhden, enintään 20 kg painavan matkalaukun, joka laitetaan bussin tavaratilaan. Lisäksi mukaan voi ottaa yhden käsimatkatavaran, joka mahtuu bussin hattuhyllylle tai penkin alle. Lisäksi mukaan voi ottaa yhden parin suksia tai yhden lumilaudan.

Paikkaliput

OnniBus.comín vuoroille ostetuissa lipuissa on ilmoitettu paikkanumero.

Polkupyörät

OnniBus.comin liikennöimille vuoroille ei voi ottaa matkatavaraksi polkupyörää. Kokoontaitettavan pyörän siihen sopivassa kuljetuslaukussa voi kuitenkin ottaa matkatavaraksi.

Liikuntarajoitteiset

Jokaisessa OnniBus.com kaksikerrosbussissa on yksi pyörätuolipaikka. Pyörätuolipaikka tulee varata ennakkoon OnniBussin asiakaspalvelusta, viimeistään 36h ennen matkaa.
Liikuntarajoitteisen henkilön, joka tarvitsee apua matkalla, mukana voi matkustaa avustaja ilman lisämaksua. Avustajalle tulee varata paikka OnniBussin asiakaspalvelusta hyvissä ajoin ennen matkaa.HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa sovellus ja osta liputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä