Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Osta kuljetus verkosta Pakettilaskuri Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Osta kuljetus verkosta

Lähetä paketti

Osta Sarjapaketti

Sarjapaketti on lähettämisen sarjakortti, jonka avulla voit lähettää erittäin edullisesti Lähi-paketteja. Valitse haluamasi määrä lähetyksiä, 5 tai 10 kpl, ja haluamasi enimmäispaino, 2 tai 10 kg. Viisi Lähi-paketin lähetystä sisältävä Sarjapaketti on voimassa 6 kuukautta ja 10 lähetystä sisältävä Sarjapaketti 12 kuukautta. Sarjapaketilla voit lähettää yhden tai useamman Lähi-paketin kerrallaan. Lähetys tehdään verkkosivuilta.

Hinta
--

Lähetä Sarjapaketilla

Lähetä Lähi-paketti Sarjapaketilla tai tarkista Sarjapaketillasi olevien käytettyjen ja jäljellä olevien Lähi-pakettien määrä ja tiedot. Unohditko Sarjapakettisi numeron?

Syötä alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle sähköpostilla kaikki siihen liittyvät sarjapakettien numerot.

Lähetä yksittäinen Lähi-paketti

Osta kuljetus yksittäiselle paketillesi. Jos lähetät paljon, kannattaa sinun tutustua edulliseen Sarjapakettiin, joka on valintasi mukaan 5 tai 10 Lähi-paketin lähetystä sisältävä sarjakortti. 
 fi| sv| en