Gå till innehållet
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundservice
Logga in

Engångsbiljetter i appen

I appen säljs fjärrtrafikbiljetter till buss- och tågtrafiken samt biljetter till när- och lokaltrafik som stöds av kommunerna och staten. Dessutom kan du beställa resor inom anropstrafiken i appen.

Du kan köpa en engångsbiljett i appen genom att välja biljettprodukten i menyn eller söka din rutt i resesökningen.

Hämta appen Resor och Biljetter här

app-store-icongoogle-play-download

Regionala engångsbiljetter och engångsbiljetter i andra biljettsystem

I appen säljs också engångsbiljetter som inte kräver en bokning till en viss tur.

Dessa engångsbiljetter omfattas av en giltighetstid inom vilken du kan välja vilken som helst av det aktuella trafikbolagets turer i enlighet med biljettvillkoren. Biljetter till närtrafik och lokaltrafik är sådana engångsbiljetter.

Biljetter i Waltti-städer och HRT-området köps till en viss zon. När det gäller övriga engångsbiljetter kan samma biljett användas för att resa inom det område som nämns i biljettens uppgifter.

Dessa engångsbiljetter säljs endast i appen:

  • Waltti-områdena: Tavastehus, Joensuu, Jyväskylä, Kajana, Kotkaregionen, Kouvola, Kuopio, Lahtis, Villmanstrand, S:t Michel, Uleåborgsregionen, Rovaniemi, Salo, Nysse i Tammerfors, Vasa

  • Övriga regioner och städer: Idensalmi, Kemi, Karleby, Pieksämäki, Nyslott, Valkeakoski, Varkaus

  • VR:s fjärr- och närtrafiktåg

  • HRT

  • Anropstrafiktjänster: Riihimäki, Jakobstad, Borgå

De vanligaste frågorna

Resesökningen vägleder resenären från adress till adress och meddelar vilka biljetter som behövs. Biljetterna kan köpas med ett köp direkt i resesökningen. Resenären behöver inte veta till vilken zon en biljett hör eller vilket trafikbolags biljett som ska köpas, när bussen går eller hur mycket tid som behöver reserveras för att promenera till hållplatsen. Resesökningen vägleder och väljer rätt biljetter.

Anropstrafik är kollektivtrafik enligt kundernas egna tidtabeller och rutter. När du söker en resa i appen Resor och Biljetter kan anropstrafik föreslås bland alternativen eller som en del av en resa om din resesökning omfattar ett område och en servicetid där någon anropstrafiktjänst är tillgänglig. Läs mer om anropstrafik och relaterade beställningsanvisningar här.

Appen Resor och Biljetter

De flesta bussbiljetter, det bästa turutbudet och det tätaste nätverket över hela landet.
Hämta appen
PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortetResor och Biljetter appenReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier