Gå till innehållet
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundservice
Logga in

Arvokortin tilaamisen lippu- ja toimitusehdot

Arvokortin lippuehdot

Arvokortilla voi maksaa yhden tai useamman henkilön matkan. Kuljettaja perii Arvokortilta matkustettavan matkan hinnan liikennöitsijän kertalippuhinnaston mukaisesti, jolloin kortille ladattu arvo vähenee maksettujen matkojen mukaan. 

Arvokortilla voi matkustaa eripituisilla matkoilla ja useimmissa busseissa. 

Arvokortilla ei kuitenkaan voi matkustaa OnniBus MEGA -vuoroilla eikä pääkaupunkiseudun (Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa), Tampereen ja Turun paikallisliikenteessä. Lipun kelpoisuuden voi tarkistaa aikatauluhausta.

Arvokortille voi ladata enintään 250 euron verran arvoa. Ensimmäisen latauksen jälkeen lisälataukset tehdään vain linja-autossa.

Arvokortin tilaamisesta veloitetaan korttimaksu 6,50 €, joka sisältää myös toimituksen Matkahuollon pakettina.

Arvokortti on käytössä 30.6.2024 asti, minkä jälkeen lipputuote poistuu käytöstä.

Arvokortti voidaan lunastaa takaisin sen voimassaoloaikana, jolloin peritään kulloinkin voimassa oleva palvelumaksu.

Arvokortin toimitusehdot

Arvokortin tilauslomakkeen lähetyksen jälkeen tilaus otetaan käsittelyyn. Asiakas saa sähköpostiinsa maksulinkin Matkahuollolta. Maksulinkin kautta asiakas voi maksaa tilauksen, minkä jälkeen kortti alustetaan ja lähetetään asiakkaalle. Maksu Arvokortista on suoritettava 7 päivän sisällä maksulinkin saapumisesta. Maksulinkki on kertakäyttöinen, eikä sitä voi avata kuin kerran. Kortti alustetaan ja toimitetaan asiakkaalle vasta tilauksen maksamisen jälkeen.

Matkakortti lähetetään asiakkaalle kahden arkipäivän kuluessa tilauksen maksamisesta, ja lähetys saapuu perille kolmen arkipäivän kuluessa sen lähettämisestä. Matkakortti on siis asiakkaalla viimeistään viiden arkipäivän kuluttua maksusuorituksesta. Asiakas saa toimitusvahvistuksessa lähetystunnuksen, jonka avulla hän voi seurata matkakorttilähetyksen kulkua.

Arvokorttitilaus toimitetaan Matkahuollon pakettina vastaanottajan osoitetta lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen. Vastaanottaja saa tekstiviesti-ilmoituksen saapuneesta paketista tilauslomakkeella ilmoitettuun puhelinnumeroon.

Asiakkaan tiedot ja tietojen oikeellisuus

Tilauksen yhteydessä asiakkaalta kerätään maksajan ja vastaanottajan tiedot, jotka voivat olla samat. Toimitustiedot tarvitaan, jotta matkakorttilähetys voidaan toimittaa asiakkaalle. Sähköposti ja matkapuhelinnumero tarvitaan mahdollisia yhteydenottoja sekä lähetyksen saapumisilmoitusta varten.

Matkahuolto voi käyttää keräämiään tietoja sähköisten palvelukanavien (kuten verkko- ja mobiilipalvelut) seuranta- ja tilastointipalvelujen kehittämiseksi, markkinointitarkoituksiin ja asioinnin helpottamiseksi.

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Matkakortin toimittamista varten annettujen yhteystietojen oikeellisuudesta vastaa asiakas. Matkahuolto ei vastaa virheellisistä tiedoista johtuvista häiriöistä tilauksen toimittamisessa.

Tidtabeller och biljettköp

Varifrån
Vart

Appen Resor och Biljetter

De flesta bussbiljetter, det bästa turutbudet och det tätaste nätverket över hela landet.
Bussbiljetter-mobilapplikation
PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortetResor och BiljetterReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier