Gå till innehållet
Vad är Matkahuolto?Tjänster och produkter Marknadsinformation om FinlandVåra kunderKontakta ossHållbarhetE-handlarens tjänster
Matkahuolto.fi →
Vad är Matkahuolto?Tjänster och produkter Marknadsinformation om FinlandVåra kunderKontakta ossHållbarhetE-handlarens tjänster

Matkahuolto är ett finländskt service- och marknadsföringsföretag. Vi erbjuder våra kunder – konsumenter, företag, samfund och trafikbolag – mångsidiga och hållbara tjänster med anknytning till transporter och logistik. Med hjälp av våra tjänster kan paket lätt och snabbt nå varje hörn av Finland.

Vi är Finlands näst största aktör inom pakettjänster. Vårt nätverk omfattar hela Finland och inkluderar för närvarande över 2 000 serviceställen, av vilka över 700 är paketautomater. Via oss kan du skicka paket inte bara inom Finland, utan också till alla länder i Baltikum, till Sverige och Danmark samt till många länder i Mellaneuropa. Vi strävar efter att utöka andelen internationella transporter i vår verksamhet.

I vår verksamhet vill vi främja positiva miljöeffekter och en hållbar livsstil.

Vad är Matkahuolto?

Matkahuolto är Finlands näst största leverantör av pakettjänster inom logistikbranschen. Vi är en pålitlig och säker partner för ditt företags paketförsändelser!

Läs mer

Tjänster och produkter

Transporttjänsten är en viktig del av kundrelationen. En snabb och lyckad transport och ett lätt sätt att returnera produkten skapar mervärde för kunden.

Läs mer

Marknadsinformation om Finland

I Finland finns en stor tillväxtpotential för webbutiker, eftersom finländarna ännu gör färre inköp från webbutiker jämfört med andra europeiska konsumenter.

Läs mer

Våra kunder

Flaskhalsar inom transport och kundservice löses med hjälp av lysande samarbetspartner.

Läs mer

Kontakta oss

Låt oss tillsammans säkerställa att ditt företag har tillgång till de bästa tjänsterna!

Läs mer

Hållbarhet

Från och med juli 2022 erbjudar Matkahuolto alla paketkunder helt koldioxidneutrala transporter, då företaget börjarde kompensera utsläppen från alla inrikes pakettransporter.

Läs mer