Gå till innehållet
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundservice
Logga in

Studentbiljett och studentrabatt

Studentbiljett och studierabatt

Du kan enkelt köpa engångsbiljetter till studentpris i appen Resor och Biljetter eller på Matkahuoltos webbplats. Studentbiljetternas pris och tillgänglighet varierar beroende på trafikbolaget och rutten. Matkahuolto följer i försäljningen av engångsbiljetter de prislistor och rabattvillkor som trafikbolagen har meddelat. Säsongs- och seriebiljetterna har i regel samma pris för alla passagerare och vanligen beviljas ingen studierabatt på dessa biljetter.

Du ser engångsbiljetternas pris i appen Resor och Biljetter eller på Matkahuoltos webbplats.

Studentkort

Studentrabatt beviljas med ett gällande kort från en studentorganisation som försetts med Matkahuoltos logo. Kadetter får rabatt genom att visa upp försvarsmaktens officiella personkort.

Studentkorten beviljas av studentorganisationerna, via vilka studerande får antingen ett fysiskt studentkort eller ett studentkort som används med hjälp av en app. Du får mer information om studentkort och grunderna för beviljande av dem från din egen studentorganisation eller läroanstalt.

PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortetResor och Biljetter appenReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier