Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Mutkattomat kotiinkuljetukset yhteistyössä Woltin kanssa

Nopeuta kotiinkuljetus Paketit-äpillä

Jos olet tilannut paketin kotiinkuljetuksella ja paketin enimmäiskoko on 25 kg ja 25 x 50 x 70 cm, tarjoamme toimitusaikaa sovittaessa mahdollisuuden saada paketin kotiin Woltin kuljettamana tunnin sisällä. Palvelun hinta on 2,90 €.

Palvelu on saatavilla pääkaupunkiseudulla. Sovellus tarjoaa palvelua, kun se on saatavilla alueellasi. Olethan vastassa toimitusta.

Osta nopeutettu kotiinkuljetus paketillesi Paketit-sovelluksestasi.

Tilaa paketillesi nopea kotiinkuljetus automaatilta

Onko pakettisi saapunut automaattiin ja et ehdi noutamaan sitä itse? Jatka toimitusta Woltilla automaatista perille asti. Palvelun hinta on 10,90 €.

Wolt-kotiinkuljetus on saatavilla pääkaupunkiseudulla muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Sovellus tarjoaa palvelua, kun se on saatavilla alueellasi.

Osta kotiinkuljetus automaatissa olevalle paketillesi Paketit-sovelluksestasi.

Paketit ruokaostosten mukana kotiovelle toimitettuna

Onko pakettisi noudettavissa läheisestä Wolt Marketista? Nyt voit tilata paketin kotiin muiden ruokaostosten mukana ilman erillistä toimistusmaksua.

Palvelu on osana Wolt-sovelluksessa tehtävää ruokatoimitusta.

Näin se toimii →

Lataa sovellus ja varmista, että pakettisi ovat aina paremmin perillä

Matkahuollon Paketit-sovellus on paljon muutakin kuin vain pakettien matkan seurantaa. Se on sinulle apu arkeen. Sovelluksen avulla pystyt hallitsemaan kaikki Matkahuollon pakettisi samassa äpissä, lähettämään paketin helposti ympäri Suomen ja ulkomaille. Ja vaikka tilamaan kotiinkuljetuksen automaatilta perille asti, jos omat aikataulut eivät anna periksi noutokeikalle.

Lataa sovelluskaupastasi

Tarvitsetko apua paketin ostossa?

Autamme mielellämme, soita 02033 6161 (ma-pe klo 8-17).


HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media