HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Osta liput – hae aikataulut

Mistä
Mihin
Hae aikatauluja

Osta ja lähetä paketti

Hinnat alkaen 4,90 €
Lähetä paketti
30.11.2020
Koronan vaikutuksetKaikki uutiset →

Lähetä pikkurahalla

XXS
XXS
Enimmäiskoko
3 x 25 x 40 cm
S
S
Enimmäiskoko
10 x 40 x 55 cm
M
M
Enimmäiskoko
20 x 40 x 55 cm
L
L
Enimmäiskoko
35 x 40 x 55 cm
RePack
RePack
Enimmäiskoko
16 x 35 x 55 cm
Rengassetti
Rengassetti
Enimmäiskoko
5 x 30 x 80 x 80 cm
Polkupyörä
Polkupyörä
Normaalikokoinen
polkupyörä

5 lupausta verkkokaupan joulusesonkiin

Pitävätkö kuljetusajat, riittääkö kapasiteetti, kestääkö järjestelmä ja vastaako asiakaspalvelukeskus? Olemme varautuneet huolella vuoden vilkkaimpaan pakettiralliin ja kokosimme viisi lupausta verkkokaupan joulusesonkiin.

Lue lisää

Arjen supersankareiden matkassa

Matkahuollon asiakaspalvelussa eletään jännittäviä aikoja, onhan Black Fridaystä starttaavaa sesonkia tituleerattu ”kaikkien aikojen pakettijouluksi”. Olemme keränneet edellisien sesonkien ja koronan aiheuttamien kontaktipiikkien opit reppuumme ja valmiina palvelemaan yhdistelmällä jotain vanhaa, uutta, lainattua ja Matkahuollon sinistä.

Lue lisää

"Ei haukku haavaa tee”

Petyitkö pakettipalveluihimme? Anna meille julkisesti kritiikkiä. Kuuntelemme ja tartumme toimeen, jotta voimme jatkossa tarjota sinulle parhaat pakettipalvelut ja asiakaskokemuksen.

Lue lisää

Noutopiste yllättävän kaukana?

Päätyikö pakettisi yllättävän kaukana olevaan palvelupisteeseen tai etkö saanut valittua lähintä palvelupistettä verkkokauppatilauksen yhteydessä? Selvitimme asiakaspalautteiden perusteella miksi näin kävi ja korjasimme samalla muutaman palautteiden ansiosta paljastuneen bugin.

Lue lisää

Kantaako Matkahuollon positiivinen imago loppuvuonna?

Miten Matkahuolto selviytyy kaikkien aikojen pakettijouluksi tituleeratusta loppuvuoden sesongista, joka käynnistyy tällä viikolla Black Fridayn myötä.

Lue lisää

Usein kysyttyä

Nettilipun peruuttaminen on mahdollista viimeistään 24 tuntia ennen matkan alkua. Menopaluulippu voidaan peruuttaa kokonaan tai osittain viimeistään 24 tuntia ennen menomatkan alkua. Jos matka on viikonloppuna tai pyhäpäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä, peruutusta tulee pyytää matkaa edeltävänä arkipäivänä. Palvelusta peritään yhdeksän (9) euron palvelumaksu. Lipunoston yhteydessä veloitettua palvelumaksua ei palauteta. Peruutuksen voi tehdä vain kerran varausnumeroa kohden. Peruutuksen voi tehdä Nettilipun peruutuslomakkeella Nettilipun muuttaminen ei ole mahdollista.

Hinnat voivat poiketa verkkosivuilla esitetyistä hinnoista, jos ostat lipun kuljettajalta.

Aikatauluhaku toimii päivämääräpohjaisesti. Vuorokausi alkaa kello 00:00 ja päättyy kello 23:59. Yöllä kello 00:00 ja sen jälkeen lähtevien vuorojen aikataulut löytyvät seuraavan päivän päivämäärällä.

Ajankohtaista

30.11.2020
Koronan vaikutukset
27.11.2020
Uutta: Paketit Viroon, Latviaan ja Liettuaan Matkahuollon kautta, alk. 9,90 €
26.11.2020
Huijaussähköposteja liikkeellä
Kaikki uutiset →

Blogi

5 lupausta verkkokaupan joulusesonkiin

Arjen supersankareiden matkassa