Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
Matkahuolto yrityksenäStrategiaTarinammeHenkilöstöYrityksen johtoRaportointi MedialleVastuullisesti
Kirjaudu

Kestävää liiketoimintaa

Matkahuolto yrityksenäStrategiaTarinammeHenkilöstöYrityksen johtoRaportointi MedialleVastuullisesti

Olemme pitäneet Suomea liikkeellä jo lähes 90 vuoden ajan luotettuna yhteistyökumppanina ja palveluntarjoajana. Pyrimme kannattavuuteen edistämällä kestävää liiketoimintaa. Sen myötä tuemme myös laajemmin yhteiskunnan toimivuutta.

Tarjoamme henkilöasiakkaille ja yrityksille laajoja palvelukokonaisuuksia kattavista aikataulu- ja lippukokonaisuuksista monipuolisiin pakettipalveluihin.

Toimintamallimme, jossa kuljetamme linja-autoilla paketteja ja ihmisiä samalla kertaa, on ainutlaatuinen. Tapamme toimia luo hyviä ympäristövaikutuksia ja se mahdollistaa palveluittemme saatavuuden koko Suomessa – myös harvaan asutuilla seuduilla.

Yhteistyökumppaneitamme ovat liikennöitsijöiden lisäksi esimerkiksi viranomaiset, kaupungit ja kunnat sekä yritysasiakkaat kuten verkkokaupat.

Autamme liikennöitsijöitä heidän toimintansa ja vastuullisuutensa kehittämisessä. Meille on tärkeää, että oman yrityksemme lisäksi myös yhteistyökumppanimme ja toimittajamme toimivat vastuullisesti ympäristön, ihmisten ja yhteiskunnan kannalta.

Haluamme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoisia: suomalaiset kuluttajat arvioivat Matkahuollon vuoden 2021 luotetuimmaksi paketti- ja logistiikkabrändiksi Sustainable Brand Index™ -tutkimuksessa. Tutkimuksessa kuluttajat arvioivat brändien vastuullisuusmielikuvaa.

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media