Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
Vastuullisuus MatkahuollossaVastuullisuustavoitteemmeVastuullisuusohjelmammeVastuullisuusraportointiSitoumukset ja periaatteet
Kirjaudu
Vastuullisuus MatkahuollossaVastuullisuustavoitteemmeVastuullisuusohjelmammeVastuullisuusraportointiSitoumukset ja periaatteet

Vastuullisuusohjelmamme

Matkahuollon vastuullisuusohjelma pohjautuu olennaisuusanalyysiin, jonka avulla olemme tunnistaneet meille tärkeimmät vastuullisuusteemat- ja tavoitteet sekä niiden toteutumista seuraavat mittarit. Tunnistimme olennaisuusanalyysissa seuraavat neljä pääteemaa, jotka muodostavat vastuullisuusohjelmamme rungon.


Pidämme huolta työntekijöistämme

Tärkein kilpailutekijämme on osaava, hyvinvoiva ja aikaansaava henkilöstö, jota johdetaan taitavasti valmentavalla tavalla.

Lue lisää

Olemme houkutteleva yhteistyökumppani ja palveluntarjoaja

Paketti- ja matkustuspalveluidemme keskiössä on sujuva yhteistyö valtakunnallisen kumppaniverkostomme kanssa. Kehitämme asiakaskokemusta tarjoamalla asiakkaillemme laadukkaita, vastuullisesti tuotettuja palveluita.

Lue lisää

Edistämme positiivisia ympäristövaikutuksia

Kehitämme kuljetusratkaisujamme ympäristöystävällisemmiksi ja vähennämme päästöjä ilmastotiekarttamme mukaisin toimenpitein. Tavoitteenamme olla hiilineutraali koko toimintamme osalta vuonna 2030.

Lue lisää

Toimintamme hyödyttää ympäröivää yhteiskuntaa

Pyrimme toiminnallamme edistämään kestävää liiketoimintaa. Valtakunnallisen kumppaniverkostomme kautta toiminnallamme on suuri taloudellinen vaikutus koko Suomeen.

Lue lisää