Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Oulu–Rovaniemi-tarjous

Halvat nettitarjousliput alkaen 8 €

Osta verkkokaupasta aikaisintaan 32 päivää ennen linja-auton lähtöä ja, vuorosta riippuen, klo 11.30 vuoron lähtöä edeltävänä arkipäivänä (Liikenne P. Piirainen Oy:n vuorot), klo 20 lähtöä edeltävänä päivänä (J M Eskelisen Lapin Linjat Oy:n vuorot), 60 minuuttia ennen vuoron lähtöä (Kutilan Liikenne Oy:n vuorot), 40 minuuttia ennen vuoron lähtöä (Orajärven Bussit Oy:n vuorot) tai 30 minuuttia ennen vuoron lähtöä alkupisteestään (Gold Linen vuorot).

Tutustu aikatauluihin ja osta lippu

Nettitarjouslipun erityisehdot Oulu–Rovaniemi

Nettitarjouslippuja on myynnissä rajoitettu määrä tiettyihin vuoroihin ja tietyille päiville. Jos hakemallesi matkaosuudelle ei ole tarjoushintaa, vuorossa joko ei ole tarjoushintaisia lippuja haetulle matkaosuudelle tai tarjoushintaiset liput ovat loppu.

J M Eskelisen Lapin Linjat Oy:n ja Liikenne P. Piirainen Oy:n vuoroissa Nettitarjouslippu oikeuttaa matkustamaan vain lippuun merkittyjen paikkakuntien välisen matkan siten, että nousu- ja poistumispysäkki on lippuun merkityn kaupungin tai kunnan keskustan alueella. Esimerkiksi, jos lippuun on merkitty nousupysäkiksi Oulun linja-autoasema, tarjouslippu on voimassa kaikilta Oulun kaupungin keskustan alueella olevilta pikavuoropysäkeiltä.

Kutilan Liikenne Oy:n vuoroissa Nettitarjouslippu oikeuttaa matkustamaan vain lippuun merkittyjen paikkakuntien välisen matkan siten, että nousu- ja poistumispysäkki on lippuun merkityn kaupungin tai kunnan keskustaajaman alueella. Esimerkiksi, jos lippuun on merkitty nousupysäkiksi Oulun linja-autoasema, tarjouslippu on voimassa Kiimingin Yli-Iin tienhaaran pysäkille asti. Rovaniemellä keskustaajaman rajana on Ojanperän tienhaaran pysäkki.

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media