Gå till innehållet
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundservice
Logga in

Erbjudande: Uleåborg–Rovaniemi

Billiga webbrabattbiljetter från 8 €

Webbrabattbiljetten ska köpas i webbutiken tidigast 32 dagar före avfärden och senast, beroende på turen, kl. 11.30 vardagen före avfärdsdagen (Liikenne P. Piirainen Oy:s turer), kl. 20 dagen före avfärden (J M Eskelinen Lapin Linjat Oy:s turer), 60 minuter före bussens avfärd (Kutilan Liikenne Oy:s turer), 40 minuter före bussens avfärd (Orajärven Bussit Oy:s turer) eller 30 minuter före bussens avfärd från startpunkten (Gold Lines turer).

Studera tidtabellerna och köp en biljett

Specialvillkor för webbrabattbiljetten: Uleåborg–Rovaniemi

Ett begränsat antal webbrabattbiljetter finns till salu för vissa bussturer på bestämda dagar. Om inget rabattpris anges för den sträcka som du söker betyder det antingen att det inte finns rabattbiljetter för sträckan i fråga eller att rabattbiljetterna är slutsålda.

På J M Eskelisen Lapin Linjat Oy:s och Liikenne P. Piirainen Oy:s turer berättigar webbrabattbiljetten endast till en resa mellan de orter som anges på biljetten, och påstignings- och avstigningshållplatsen ska finnas i den stads eller kommuns centrum som anges på biljetten. Om det till exempel står på biljetten att påstigningshållplatsen är Uleåborg busstation betyder det att rabattbiljetten gäller vid påstigning på alla busshållplatser för snabbturer i Uleåborg stads centrum.

På Kutilan Liikenne Oy:s turer berättigar webbrabattbiljetten endast till en resa mellan de orter som anges på biljetten, och påstignings- och avstigningshållplatsen ska finnas i centrala tätort för den stad eller kommun som anges på biljetten. Om det till exempel står på webbrabattbiljetten att påstigningshållplatsen är Uleåborg busstation, är sista möjliga påstigningshållplatsen vid Yli-Ii vägskäl i Kiiminki. I Rovaniemi ligger motsvarande hållplats vid Ojanperä vägskäl.

PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortetResor och Biljetter appenReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier