Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

14.12. alkavaksi ilmoitettu lakko ei vaikuta pakettien kulkuun, mutta linja-autoliikenteessä voi esiintyä useita poikkeuksia

12.12.2023

Useat ammattiliitot ovat ilmoittaneet poliittisesta lakosta torstaina 14.12.2023.

Paketteja voi lähettää normaalisti eikä lakolla ei ole vaikutusta pakettien kulkuun.

Matkustamiseen lakko voi vaikuttaa, sillä osa bussivuoroista voi jäädä ajamatta.

Aikataulutiedot Matkahuollon verkkosivuilta ja Reitit ja Liput -sovelluksesta

Matkahuollon verkkosivujen aikatauluhaussa ja nettilipunmyynnissä sekä Reitit ja Liput -sovelluksessa on ajantasainen tieto mahdollisen lakonkin aikana. Palveluissa näkyvät ne vuorot, jotka ajetaan lakosta huolimatta. Vuoron kulku kannattaa kuitenkin tarkistaa sivuilta ja sovelluksesta mahdollisimman lähellä matkustusajankohtaa, koska muutoksia voi tulla liikennöitsijöiltä hyvin lyhyellä varoitusajalla.

Reitit ja Liput -sovelluksessa ja Reittioppaassa näkyvien Waltti- ja HSL-liikenteen aikataulutiedot tulevat suoraan toimijoilta, jotka vastaavat mahdollisesti peruutettujen vuorojen poistamisesta järjestelmistä.

Hyvitys lakon vuoksi käyttämättä jäävistä lipuista

Mikäli vuoroja peruuntuu lakon vuoksi, hyvitämme automaattisesti kyseisille vuoroille Matkahuollon verkkosivuilta ja Reitit ja Liput -sovelluksesta ostetut liput.

Matkahuollon Reitit ja Liput -sovelluksesta ostetuista kausi- ja sarjalipuista voi tapauskohtaisesti hakea hyvitystä verkkosivuillemme olevan lomakkeen kautta.

Maksamme hyvitykset mahdollisimman pian, viimeistään kuukauden sisällä.

Lakko koskee seuraavia yrityksiä, joiden vuoroilla voi olla poikkeuksia: Antti Kangas Oy, Hyvinkään Liikenne Oy, J. Vainion Liikenne Oy, Jalon Liikenne Oy, Jyrkilä Oy, Koiviston Auto, Korsisaari Oy, Kutilan Liikenne Oy, Lehtimäen Liikenne Oy, Linjaliikenne Nyholm Oy, LS-Liikennelinjat Oy, Länsilinjat Oy, Nobina, Nurmijärven Linja Oy, OnniBus.com Oy, Oubus Oy, Oy Pohjolan Liikenne Ab, Pekolan Liikenne Oy, Pohjolan Turistiauto Oy, Porin Linjat Oy, Revon Turistiliikenne Oy, Satakunnan Liikenne Oy, Savo-Karjalan Linja Oy, Savonlinja Oy, Soisalon Liikenne Oy, Turkubus Oy, Turun Citybus Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Vekka Group, V-S Bussipalvelut Oy, Väinö Paunu Oy.

Ajankohtaista

10.6.2024
Paketit Yritysportaali korvaa vanhan MPaketti-asiakasliittymän
4.6.2024
Tutkimus: Suomalaisilta murskapalautetta pakettitoimijoille – eniten ärsyttävät vaihtuvat toimituspaikat
31.5.2024
Pilotoimme tarkentuvien jakeluaikojen mallia Tampereella 15.5.–30.6.2024
Kaikki uutiset

Blogi

27.11.2023
Klaus harrastaa käsitöitä ja pohtii jo lahjaideoita: nyt tilataan tarvikkeet, pian lähetetään joululahjoja
26.9.2023Paketit
Verkkokaupan asiakaskokemus on muutakin kuin toimivat nettisivut – varmista ainakin nämä 5 asiaa
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media