Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Itsenäisyyspäivänä poikkeuksia bussiaikatauluissa ja aukioloajoissa

2.12.2022

Tiistaina 6. joulukuuta vietettävä itsenäisyyspäivä aiheuttaa poikkeuksia bussien aikatauluihin. Kaikki itsenäisyyspäivän aikataulut saat Matkahuollon verkkosivuilta osoitteesta www.matkahuolto.fi sekä Reitit ja Liput -sovelluksesta.

Lisäksi aikataulu- ja lipputietoja saa Matkustajapalveluiden asiakaspalvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,98 €/min + mpm.

Palvelupisteiden ja asiakaspalvelun palveluajat

Pakettipalvelujen asiakaspalvelu ja asiakastuki kuluttajille, Paketit-chat, Pakettipalvelujen sopimusasiakkaiden asiakaspalvelu sekä Matkustajapalveluiden asiakastuki ovat suljettuna itsenäisyyspäivänä. Numerot palvelevat normaalisti jälleen keskiviikkona 7.12. Reitit ja Liput -sovelluksen asiakaspalveluviesteihin vastataan maanantaina 5.12. klo 16 saakka ja sen jälkeen taas keskiviikkona 7.12.

Sometiimi on paikalla maanantaina 5.12. klo 16 saakka ja sen jälkeen taas keskiviikkona 7.12.

Itsenäisyyspäivä vaikuttaa Matkahuollon omien asemien aukioloaikoihin. Useimmat Matkahuollon pakettipisteet, kuten K-ruokakaupat ja R-kioskit sekä pakettiautomaatit palvelevat kuitenkin normaalisti myös itsenäisyyspäivänä. Kaikki aukioloajat voit tarkistaa Matkahuollon verkkosivuilta palvelupistehausta.

Ajankohtaista

8.5.2023
Helatorstain muistio 2023: Tarkista bussiaikataulut ja osta liput etukäteen
27.4.2023
Valtakunnalliset sarjaliput uudistuvat 1.5.2023 – osta nyt kätevästi Reitit ja Liput -sovelluksesta
24.4.2023
Matkahuolto investoi kasvuun ja asiakaskokemukseen – tavoitteena myös kansainväliset asiakkuudet
Kaikki uutiset

Blogi

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitTutustu ja lataa äppiReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä