Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Itsenäisyyspäivänä poikkeuksia bussiaikatauluissa ja aukioloajoissa

2.12.2022

Tiistaina 6. joulukuuta vietettävä itsenäisyyspäivä aiheuttaa poikkeuksia bussien aikatauluihin. Kaikki itsenäisyyspäivän aikataulut saat Matkahuollon verkkosivuilta osoitteesta www.matkahuolto.fi sekä Reitit ja Liput -sovelluksesta.

Lisäksi aikataulu- ja lipputietoja saa Matkustajapalveluiden asiakaspalvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,98 €/min + mpm.

Palvelupisteiden ja asiakaspalvelun palveluajat

Pakettipalvelujen asiakaspalvelu ja asiakastuki kuluttajille, Paketit-chat, Pakettipalvelujen sopimusasiakkaiden asiakaspalvelu sekä Matkustajapalveluiden asiakastuki ovat suljettuna itsenäisyyspäivänä. Numerot palvelevat normaalisti jälleen keskiviikkona 7.12. Reitit ja Liput -sovelluksen asiakaspalveluviesteihin vastataan maanantaina 5.12. klo 16 saakka ja sen jälkeen taas keskiviikkona 7.12.

Sometiimi on paikalla maanantaina 5.12. klo 16 saakka ja sen jälkeen taas keskiviikkona 7.12.

Itsenäisyyspäivä vaikuttaa Matkahuollon omien asemien aukioloaikoihin. Useimmat Matkahuollon pakettipisteet, kuten K-ruokakaupat ja R-kioskit sekä pakettiautomaatit palvelevat kuitenkin normaalisti myös itsenäisyyspäivänä. Kaikki aukioloajat voit tarkistaa Matkahuollon verkkosivuilta palvelupistehausta.

Ajankohtaista

7.12.2023
Asiakaspalvelun palvelunumerot toimivat jälleen normaalisti
30.11.2023
Matkahuollon ilmastotavoitteet linjassa Pariisin ilmastosopimuksen kanssa – Science Based Targets -aloite hyväksynyt tavoitteemme
29.11.2023
Itsenäisyyspäivän muistio: Tarkista bussiaikataulut ja osta liput etukäteen
Kaikki uutiset

Blogi

27.11.2023
Klaus harrastaa käsitöitä ja pohtii jo lahjaideoita: nyt tilataan tarvikkeet, pian lähetetään joululahjoja
26.9.2023Paketit
Verkkokaupan asiakaskokemus on muutakin kuin toimivat nettisivut – varmista ainakin nämä 5 asiaa
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media