Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Janne Jakola on Vuoden digijohtaja

6.10.2021

Matkahuollon toimitusjohtaja Janne Jakola on Vuoden digijohtaja -kilpailussa.

Janne on työskennellyt Matkahuollossa ensin vuodesta 2017 hallituksen jäsenenä ja vuodesta 2018 toimitusjohtajana. Matkahuolto on pian 90 vuotta täyttävä bussiliikenteen palvelu- ja markkinointiyritys, joka on perustettu palvelemaan joukkoliikenteen matkustajia, paketin lähettäjiä ja vastaanottajia sekä liikennöitsijöitä.

”Sain olla neljä vuotta sitten ensin käynnistämässä ja sittemmin luotsaamassa muutosta, jossa uusien digitaalisten palveluiden myötä ei uudisteta pelkästään kaikkien tuntemaa Matkahuoltoa, vaan laajemmin liikkumista ja logistiikkaa koko Suomessa. On hienoa nähdä, miten muutaman vuoden takainen digitaalinen visio on levinnyt alkuun koko organisaation kattavaksi palveluiden kehittämiseksi, ja nyttemmin näkyy myös kaikille suomalaisille arjessa”, Janne sanoo.

 ”Tavoitteena oli nostaa Matkahuolto asiakaskokemuksen ja digitalisaation kärkeen. Tämä näkyy jo nyt siinä, että olemme olleet paketti- ja logistiikkabrändeistä ykkössijoilla useissa eri tutkimuksissa. Matkustajaliikenteen puolella olemme puolestaan avanneet esimerkiksi Reitit ja Liput -sovelluksen, joka on maailman ensimmäinen valtakunnallinen, eri joukkoliikennemuodot yhdistävä ja osoitteesta osoitteeseen reitittävä sovellus, josta voi ostaa myös liput koko matkaketjulle”, Janne jatkaa.

”Hienointa on se, miten digitalisaation kehittäminen on otettu koko yhtiössä vastaan ja jokainen matkahuoltolainen on sitoutunut muutokseen. Yhdessä olemme onnistuneet rakentamaan aivan uudenlaista, ketterää innovointia tukevaa kulttuuria myös talon sisällä.”, Janne summaa.

  Vuoden digijohtaja -titteli jaettiin nyt viidennen kerran. Palkinnon jakoi Alma Talentin kustantama Tivi. Vuoden digijohtaja julkistettiin 5. lokakuuta. Janne Jakolan lisäksi Vuoden digijohtajiksi ehdolla oli tänä vuonna Valtiokonttorin tietohallintojohtaja Tomi Poikola ja Sanoman Uutis- ja featuremedian digikehityksestä ja asiakaskokemuksesta vastaava johtaja Timo Rinne.

Ajankohtaista

21.3.2023
Matkahuolto on kuluttajien silmissä Suomen vastuullisin paketti- ja logistiikkabrändi
19.3.2023
Junalakon vaikutukset bussiliikenteeseen – Bussiliput kannattaa ostaa etukäteen!
13.3.2023
Matkahuolto näkee, että kutsukyydeillä voidaan ratkoa haja-asutusalueiden liikennöintihaasteita
Kaikki uutiset

Blogi

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitTutustu ja lataa äppiReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä