Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Kohti kestävämpää tulevaisuutta yhdessä Zadaa+ -tilauspalvelun kanssa

30.5.2022

Zadaa on Suomessa vuonna 2016 syntynyt, nykyisin Pohjois-Euroopan suurin secondhand muodin kauppapaikka mobiilissa, jonka kautta ostat ja myyt kierrätettyä muotia kätevästi. Yritys on aina ollut alansa innovatiivinen edelläkävijä. Yhteistyössä Matkahuollon kanssa Zadaa on kehittänyt omia kotiinkuljetus- ja pakettiratkaisujaan niin kansainvälisesti kuin kansallisesti. Asiakas on yrityksen toiminnan keskiössä ja siksi tekemisessä on ollut erityisen tärkeätä varmistaa nopea, kaikenkattava asiakaspalvelu sekä toimiva tuote, jotta paketit saapuvat asiakkaille ja lähtevät asiakkailta kätevästi, pelkän koodin turvin.

Toukokuussa Zadaa lanseerasi koko vertaiskauppamarkkinoita mullistavan Zadaa+-tilauspalvelun. Uuden palvelun ideana oli tuoda markkinoille entistä helpompi tapa ostaa ja myydä kierrätettyjä vaatteita ja siten vahvistaa asiakkaiden mahdollisuutta toteuttaa kestävämpää elämäntapaa. Zadaa+ -jäsenenä käyttäjä saa itselleen rajattomat kotimaan toimitukset sekä 30 % edullisemmat palvelumaksut yli 10 euron tilauksilleen, jotka mahdollistavat sovelluksen käyttäjien tavan ostaa usealta eri myyjältä asukokonaisuuksia kiinteällä hinnalla sekä myyjille keinon saada myytyä enemmän.

”Haluamme poistaa toimituskulut ja tarjota edullisemman palvelun, jotta jokainen saisi mahdollisuuden vahvistaa kestävää elämäntapaansa kierrätetyn muodin kautta.Palvelun avulla käyttäjän ei tarvitse valita kestävän elämäntavan ja muodista nauttimisen välillä”, summaa Zadaan toimitusjohtaja ja perustajajäsen Iiro Kormi.

Zadaa uskoo muodin tulevaisuuden olevan kierrätettyä! Tämän takia uusien palveluiden innovointia jatketaan myös tulevaisuudessa yhdessä pitkäaikaisen logistiikkayhtiökumppanin Matkahuollon kanssa.

Ajankohtaista

26.6.2024
Tutkimus: Suomalaisilta murskapalautetta pakettitoimijoille – eniten ärsyttävät vaihtuvat toimituspaikat
18.6.2024
Juhannusmuistio – tarkista aikataulut
10.6.2024
Paketit Yritysportaali korvaa vanhan MPaketti-asiakasliittymän
Kaikki uutiset

Blogi

27.11.2023
Klaus harrastaa käsitöitä ja pohtii jo lahjaideoita: nyt tilataan tarvikkeet, pian lähetetään joululahjoja
26.9.2023Paketit
Verkkokaupan asiakaskokemus on muutakin kuin toimivat nettisivut – varmista ainakin nämä 5 asiaa