Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Matkahuollon kotijakeluiden kysyntä räjähti – Aloittaa jakelukokeilun suoraan postiluukkuihin tällä viikolla

25.3.2020

Matkahuolto kuljettaa paketit poikkeustilanteesta huolimatta normaalisti sekä noutopisteisiin että kotioville. Erityisesti kotijakeluiden kysyntä on suorastaan räjähtänyt.

Matkahuolto kuljettaa paketit nopeasti ja luotettavasti, vaikka bussivuoroja on peruttu koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi. Paketteja kuljetetaan nyt bussien ohella rekoilla aiempaa enemmän. Matkahuollossa on varauduttu kotijakeluiden kasvuun ja kotioville toimitettavien lähetysten kysyntä onkin kasvanut satoja prosentteja viimeisen viikon aikana.

”Kotijakeluvaihtoehdon tarjoaminen on nyt verkkokauppiaalle ehdoton valtti. Ja myös pakettia lähettävä kuluttaja voi ostaa verkkosivuilta paketin kuljetuksen suoraan vastaanottajan kotiin”, sanoo Matkahuollon Pakettipalvelut-liiketoiminnan johtaja Kati Nevalainen.

Uusi palvelukokeilu käynnistyy – Matkahuolto jakaa paketit postilaatikkoon

Matkahuolto aloittaa tänään keskiviikkona uuden palvelun kokeilun, pakettien toimittamisen suoraan postilaatikoihin ja -luukkuihin. Kokeilu toteutetaan yhdessä the other danish guy -verkkokaupan kanssa ja se kattaa valikoidut Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten ja Turun postinumerot.

”Haluamme venyä nyt erityisesti tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ja vastata asiakastarpeeseen. Olen iloinen, että pääsemme kehittämään palvelua tiiviissä yhteistyössä asiakkaamme the other danish guyn kanssa. Tarkoitus on laajentaa palvelun saatavuutta jatkossa”; kertoo Kati Nevalainen.

“Luukkujakelu on ollut suunnitelmissa jo tovin, mutta etenkin nyt kun turhaa liikkumista on syytä välttää, luotettavilla kotiintoimituksilla on ihmisille todellista arvoa. Matkahuollon ja teknisen kumppanimme Approostersin tapa ajatella ja toimia tiukassa tilanteessa on osoittanut taas kerran, että vain luottamukseen perustuvalla yhteistyöllä saadaan aikaan mitä tahansa. Kuten nyt tämä palvelu, joka on kohta kaikkien verkkokauppojen käytössä valtakunnallisesti”, sanoo the other danish guyn toimitusjohtaja Tommi Lähde.

Matkahuolto on asiakkaiden eniten suosittelema pakettitoimija

Matkahuolto uudisti viime vuonna kuluttajille suunnatut pakettipalvelunsa kokonaan. Myös yritysten palveluita kehitettiin. Suurien uudistusten keskellä Matkahuolto jatkoi vahvaa panostusta asiakaspalveluun ja -kokemukseen. Taloustutkimuksen tuoreen tutkimuksen mukaan Matkahuolto on asiakkaiden eniten suosittelema pakettipalveluiden tarjoaja.*

Vuoden 2020 aikana Matkahuolto lanseeraa lisää uusia ja uudistettuja palveluja. Matkahuollon tavoitteena on, että tulevaisuudessa paketin vastaanottaja saa entistä tarkempaa tietoa paketin sijainnista ja voi ohjata lähetystä oman aikataulun ja mieltymyksen mukaan.

*Taloustutkimuksen toimialakohtainen tyytyväisyystutkimus 2019

Ajankohtaista

7.6.2023
Matkahuollon juhannusmuistio 2023
6.6.2023
Käyttökatkos Smartmilen pakettiautomaateissa
8.5.2023
Helatorstain muistio 2023: Tarkista bussiaikataulut ja osta liput etukäteen
Kaikki uutiset

Blogi

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitTutustu ja lataa äppiReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä