Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Matkahuollon matkaketjuverkosto laajenee: Iisalmen, Pieksämäen ja Varkauden liput Reitit ja Liput -sovellukseen

10.8.2022

Suomen kattavin matkaketjuverkosto on nyt entistäkin laajempi, kun Matkahuollon Reitit ja Liput -sovelluksella voi ostaa ja maksaa lippuja Iisalmen, Pieksämäen ja Varkauden kaupunkiliikenteeseen ja Varkaus–Joroinen lähiliikenteeseen. Liput Iisalmen ja Pieksämäen kaupunkiliikenteeseen tulevat myyntiin 10. elokuuta 2022 ja Varkauden paikallisliikenteeseen sekä Varkaus–Joroinen-yhteysvälin lähiliikenteeseen 11. elokuuta 2022.

Reitit ja Liput -sovelluksella matkustaja voi hakea reittivaihtoehdot osoitteesta osoitteeseen ja saa aikataulutetun, karttapohjaisen opastuksen sekä voi samalla halutessaan ostaa liput tulevalle matkalle. Mobiililippu aktivoituu automaattisesti matkasuunnitelman mukaisesti tai sen voi aktivoida halutessaan aiemmin.

Mobiililipun voi ostaa sovelluksesta myös ilman reittihakua. Ostoa tehdessä valitaan, aktivoituuko mobiililippu heti vai myöhemmin seuraavan vuorokauden aikana. Aktivoitu mobiililippu on voimassa 60 minuuttia. Sovelluksella ostetut matkaliput näkyvät sovelluksessa Aktiiviset-välilehdellä, josta ne näytetään kuljettajalle ja voidaan tarvittaessa tarkastaa.

Matkahuollon Reitit ja Liput -sovellus kattaa nyt 98 % kaikista aikataulutetuista joukkoliikenteen vuoroista ja lähes kaikki joukkoliikenteen kertaliput Suomessa. Bussien lisäksi sovelluksesta löytyy myös esimerkiksi junien aikataulut ja liput.

Reitit ja Liput -sovellus helposti käyttöön

Sovelluksen voi ladata sovelluskaupasta ja aktivoida helposti sähköpostilla. Sovellukseen voi tallentaa omia maksukortteja maksamisen nopeuttamiseksi. Maksuttoman Matkahuolto Reitit ja Liput -sovelluksen voi ladata App Storesta ja Google Play -kaupasta.

Tutustu Reitit ja Liput -sovellukseen


Ajankohtaista

10.4.2024
Vappu ja helatorstai – tarkista aikataulut
28.3.2024
Vuosittainen päästölaskentamme on valmistunut – Matkahuollon hiilijalanjälki pieneni merkittävästi vuonna 2023
13.3.2024
Pääsiäismuistio ─ tarkista pääsiäisen aikataulut
Kaikki uutiset

Blogi

27.11.2023
Klaus harrastaa käsitöitä ja pohtii jo lahjaideoita: nyt tilataan tarvikkeet, pian lähetetään joululahjoja
26.9.2023Paketit
Verkkokaupan asiakaskokemus on muutakin kuin toimivat nettisivut – varmista ainakin nämä 5 asiaa
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media