Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Matkahuollon toimitusjohtaja vaihtuu

2.9.2022

Matkahuollon nykyinen toimitusjohtaja Janne Jakola siirtyy partneriksi Boyden Oy:hyn lokakuussa. Uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Mika Husso. Hän aloittaa työt Matkahuollossa tammikuussa 2023. Matkahuollon vt. toimitusjohtajana toimii yhtiön varatoimitusjohtaja ja talousjohtaja Teemu Naatula lokakuusta alkaen siihen asti, kunnes Mika aloittaa tehtävässään.

”Janne on tehnyt merkittävän työn Matkahuollon uudistamiseksi ja kehittämiseksi nopeasti muuttuneessa toimintaympäristössä ensin hallituksessa ja sitten toimitusjohtajana viiden viime vuoden aikana. Mikan johdolla jatkamme Matkahuollon lähes 90-vuotista taivalta osana modernia, digitaalista Suomea. Toivotan Mikan sydämellisesti tervetulleeksi joukkoomme Matkahuoltoon”, sanoo Matkahuollon hallituksen puheenjohtaja Raija-Leena Söderholm.

”Matkahuolto on jokaisen suomalaisten tuntema ja yhteiskunnassamme keskeisessä asemassa oleva yhtiö, jonka luotsaaminen on arvokas tehtävä. Olen vaikuttunut siitä työstä, jota Matkahuollossa on viime vuosina tehty yhtiön tulevaisuuden rakentamiseksi. Ja samalla innoissani päästessäni mukaan tähän joukkoon jatkamaan työtä. Nyt luotu perusta on niin vahva, että sille on hyvä rakentaa Matkahuollon seuraavaa vaihetta”, sanoo uusi toimitusjohtaja Mika Husso.

Mika on aikaisemmin työskennellyt mm. Telia Suomen liittymäliiketoiminnan johtajana sekä Telia Ruotsin televisio- ja laajakaistaliiketoiminnan johtajana. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri.

”Olemme Matkahuollossa tehneet viime vuosina mittavia uudistuksia tuodaksemme asiakkaillemme moderneja ja parhaan asiakaskokemuksen tarjoavia liikenteen ja logistiikan palveluja. On ollut myös ilo huomata, miten tiukasti kilpaillussa markkinassa Matkahuollon brändin arvostus on noussut toimialan kärkeen. Ansio näistä kuuluu Matkahuollon koko henkilökunnalle ja strategisille kumppaneille, joita kaikki haluan lämpimästi kiittää kuluneista vuosista. Luotan, että osaava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme jatkaa Mikan luotsauksessa töitä strategiamme mukaisesti”, sanoo nykyinen toimitusjohtaja Janne Jakola.


Ajankohtaista

9.1.2023
Henkilökuljetusten arvonlisävero poistuu 1.1.–30.4.2023
9.1.2023
Koronan vaikutukset
4.1.2023
Torin ja Matkahuollon yhteistyö tiivistyy
Kaikki uutiset →

Blogi

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa sovellus ja osta liputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä