HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu
Etusivu
/
Ajankohtaista
/
Matkahuollon verkkosivut uudistuivat – Palvelut muotoiltiin asiakkaiden toiveiden mukaan

Matkahuollon verkkosivut uudistuivat – Palvelut muotoiltiin asiakkaiden toiveiden mukaan

12.11.2019

Matkahuollon uudet verkkosivut avattiin tänään. Verkkosivut on rakennettu pitkälti asiakkailta saadun palautteen pohjalta. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme entistä nopeampia ja sujuvampia palvelukokemuksia.

Olemme keränneet asiakkailta laajasti palautetta siitä, millaisia uudistuksia he toivovat sivuille ja toivotuimmat muutokset on nyt toteutettu. Suuri osa verkkosivujen palautteista koski nimenomaan pakettipalveluita.

Paketin lähettäminen entistä sujuvampaa myös mobiilissa

Pakettilähetysten ostokokemus on rakennettu kokonaan uudenlaiseksi mukaan lukien pakettien koot XXS-XL ja hinnoittelut. Paketin lähettäminen käy entistä helpommin ja on myös edullista, sillä pienimmän paketin saa matkaan hintaan 4,90 €. Verkosta voi nyt myös ostaa isompien pakettien ja autonrenkaiden sekä polkupyörien kuljetuksen.

Kaikki ennen uudistusta verkosta ostetut Lähi-paketit ja Sarjapaketit voi käyttää loppuun niihin liittyvien tuote-ehtojen mukaisesti.

Luvassa lisää uusia palveluita ja parannuksia

Verkkosivu-uudistuksen yhteydessä päivitetään nyt myös aikatauluhaun ja bussilippujen verkkokaupan ulkoasu, mikä parantaa palvelun käytettävyyttä.

Uudistamme palveluitamme asiakaspalautteiden pohjalta tiheään myös tulevina viikkoina ja kuukausina ja tähtäämme uudistuksilla kohti parempaa asiakaskokemusta sekä Matkustaja- että Pakettipalveluissa.

Seuraavina ovat vuorossa kirjautuneen asiakkaan palvelut, joiden avulla voi mm. katsella omia menneitä ja tulevia matkoja ja tallentaa suosikkireitit nopeaa aikatauluhakua varten. Kirjautumismahdollisuus tulee myös esimerkiksi nopeuttamaan pakettien lähettämistä entisestään, koska omia lähettäjän tietoja ei tarvitse syöttää joka kerta erikseen.

Kerromme uudistuksista lisää verkkosivuillamme ja somekanavissamme.

Tervetuloa uusille verkkosivuille ja käyttämään uusia palveluja!


Ajankohtaista

27.11.2020
Uutta: Paketit Viroon, Latviaan ja Liettuaan Matkahuollon kautta, alk. 9,90 €
26.11.2020
Huijaussähköposteja liikkeellä
23.11.2020
Koronan vaikutukset
Kaikki uutiset →

Blogi

5 lupausta verkkokaupan joulusesonkiin

Arjen supersankareiden matkassa