Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Matkahuollon verkkosivut uudistuivat – Palvelut muotoiltiin asiakkaiden toiveiden mukaan

12.11.2019

Matkahuollon uudet verkkosivut avattiin tänään. Verkkosivut on rakennettu pitkälti asiakkailta saadun palautteen pohjalta. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme entistä nopeampia ja sujuvampia palvelukokemuksia.

Olemme keränneet asiakkailta laajasti palautetta siitä, millaisia uudistuksia he toivovat sivuille ja toivotuimmat muutokset on nyt toteutettu. Suuri osa verkkosivujen palautteista koski nimenomaan pakettipalveluita.

Paketin lähettäminen entistä sujuvampaa myös mobiilissa

Pakettilähetysten ostokokemus on rakennettu kokonaan uudenlaiseksi mukaan lukien pakettien koot XXS-XL ja hinnoittelut. Paketin lähettäminen käy entistä helpommin ja on myös edullista, sillä pienimmän paketin saa matkaan hintaan 4,90 €. Verkosta voi nyt myös ostaa isompien pakettien ja autonrenkaiden sekä polkupyörien kuljetuksen.

Kaikki ennen uudistusta verkosta ostetut Lähi-paketit ja Sarjapaketit voi käyttää loppuun niihin liittyvien tuote-ehtojen mukaisesti.

Luvassa lisää uusia palveluita ja parannuksia

Verkkosivu-uudistuksen yhteydessä päivitetään nyt myös aikatauluhaun ja bussilippujen verkkokaupan ulkoasu, mikä parantaa palvelun käytettävyyttä.

Uudistamme palveluitamme asiakaspalautteiden pohjalta tiheään myös tulevina viikkoina ja kuukausina ja tähtäämme uudistuksilla kohti parempaa asiakaskokemusta sekä Matkustaja- että Pakettipalveluissa.

Seuraavina ovat vuorossa kirjautuneen asiakkaan palvelut, joiden avulla voi mm. katsella omia menneitä ja tulevia matkoja ja tallentaa suosikkireitit nopeaa aikatauluhakua varten. Kirjautumismahdollisuus tulee myös esimerkiksi nopeuttamaan pakettien lähettämistä entisestään, koska omia lähettäjän tietoja ei tarvitse syöttää joka kerta erikseen.

Kerromme uudistuksista lisää verkkosivuillamme ja somekanavissamme.

Tervetuloa uusille verkkosivuille ja käyttämään uusia palveluja!


Ajankohtaista

26.6.2024
Tutkimus: Suomalaisilta murskapalautetta pakettitoimijoille – eniten ärsyttävät vaihtuvat toimituspaikat
18.6.2024
Juhannusmuistio – tarkista aikataulut
10.6.2024
Paketit Yritysportaali korvaa vanhan MPaketti-asiakasliittymän
Kaikki uutiset

Blogi

27.11.2023
Klaus harrastaa käsitöitä ja pohtii jo lahjaideoita: nyt tilataan tarvikkeet, pian lähetetään joululahjoja
26.9.2023Paketit
Verkkokaupan asiakaskokemus on muutakin kuin toimivat nettisivut – varmista ainakin nämä 5 asiaa
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media