Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Matkahuolto ja ReceiptHero yhteistyöhön - digitaaliset kuitit tekevät pakettien lähettämisestä entistä helpompaa

30.8.2022

Matkahuolto on ottanut käyttöönsä ReceiptHeron palvelun, jonka avulla se pystyy tarjoamaan kuitit digitaalisesti paketeista niin verkosta kuin Paketit-sovelluksessakin.

ReceiptHeron alustan myötä Matkahuollon pakettiasiakkaat saavat kuittinsa sähköisesti ja yritysten osalta myös suoraan kirjanpitoonsa. Saadakseen digitaalisen kuitin, asiakkaan tulee maksaa ostoksensa Paketit-sovelluksessa tai Matkahuollon verkkosivuilla kirjautuneena käyttäjänä. Tämän lisäksi asiakkaalla on oltava ReceiptHero-tili, johon yhdistämme maksun. Palvelu on kuitenkin käyttäjälleen ilmainen.

“Matkahuolto on merkittävä pakettipalveluiden tarjoaja, jonka asiakaskuntaan kuuluu useita pienyrityksiä. Etenkin heidän arkeensa palvelumme tuo helpotusta. Olemme erittäin iloisia yhteistyöstämme Matkahuollon kanssa”, sanoo Markus Kyllönen, ReceiptHeron Head of Sales.

”Haluamme, että paketin lähettäminen on asiakkaillemme mahdollisimman helppoa ja siksi kehitämme palveluitamme jatkuvasti. Digitaaliset kuitit helpottavat asiakkaidemme asiointia entisestään, kun tositteet lähetyksistä toimitetaan jatkossa automaattisesti yhteen ja samaan paikkaan”, toteaa Matkahuollon Paketit-liiketoiminnan kuluttajapalveluista vastaava liiketoimintapäällikkö Johanna Häkkänen.

Myös Matkahuollon kuluttaja-asiakkaat voivat hyödyntää ReceiptHeron palvelua ja saada ostoksistaan kuitit digitaalisesti. Sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaat voivat aktivoida palvelun käyttöönsä Paketit-sovelluksen kautta tai lähettämällä paketin kirjautuneena asiakkaana.

ReceiptHero on suomalainen digitaalisten kuittien ja kanta-asiakasetujen alusta, jonka palveluja käyttävät jo monet yritykset, kuten Puuilo, R-Kioski ja Neste. Alustalle liittyy jatkuvasti lisää toimipaikkoja ja kumppanisovelluksia.

Ajankohtaista

8.5.2023
Helatorstain muistio 2023: Tarkista bussiaikataulut ja osta liput etukäteen
27.4.2023
Valtakunnalliset sarjaliput uudistuvat 1.5.2023 – osta nyt kätevästi Reitit ja Liput -sovelluksesta
24.4.2023
Matkahuolto investoi kasvuun ja asiakaskokemukseen – tavoitteena myös kansainväliset asiakkuudet
Kaikki uutiset

Blogi

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitTutustu ja lataa äppiReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä