Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Matkahuolto kehittää palveluitaan Mikkelissä

31.10.2023

Matkahuollon Mikkelin aseman toiminnot ja henkilöstö ulkoistetaan kumppanille 1.2.2024 alkaen. Matkahuollon palvelut paikkakunnalla säilyvät. Digitaalinen asiakaskokemus korostuu, mutta kaupunkilaisia palvelevat jatkossakin henkilökohtaisesti palvelevat pisteet ja pakettiautomaatit.

Asiakaspalvelua digitaalisissa kanavissa ja palvelupisteillä

Matkahuolto tekee muutoksia palveluissaan Mikkelin asemalla, jonka toiminnot siirtyvät liikkeen luovutuksella Kuljetusliike T. Kainulainen Oy:lle. Matkahuollon pakettipalveluita saa muutoksen jälkeenkin Mikkelissä 16 laajoin aukioloajoin ja henkilökohtaisesti palvelevasta palvelupisteestä ja pakettiautomaateista, joista voi noutaa ja lähettää paketteja kaikkina viikonpäivinä. Myös alueen nouto- ja jakelupalvelut säilyvät ennallaan eli esimerkiksi kotiovelle tilatut paketit toimitetaan kuten tähänkin asti.

Matkustajaliikenne jatkaa paikkakunnilla entiseen tapaan. Asiakkaat voivat ostaa ja hallinnoida kaikkia lippujaan ajasta ja paikasta riippumatta Matkahuollon Reitit ja Liput -sovelluksessa ja hakea aikatauluja ja ostaa lippuja myös Matkahuollon verkkosivuilta.

Asiakastoiveet ja kulutustottumukset muutosten ajurina

Matkahuolto on tarkastellut toiminnan tehokkuutta, kuunnellut asiakkaiden toiveita ja seurannut kuluttajien muuttuvia tarpeita jo pidempään.

Matkahuollon keräämän asiakaspalautteen mukaan suomalaiset ovat siirtyneet ostamaan bussilippunsa digitaalisista kanavista ja myös toivovat saavansa palvelut pääasiassa mobiilissa ja verkossa. Matkahuolto panostaa digitaaliseen palvelutarjontaan ja tarjoaa alustojen kautta jo nykyisellään monipuoliset aikataulu- ja lippupalvelut, kuten sovelluksen ehdottamien sopivien lipputuotteiden ostamisen.

Pakettiasiakkaat voivat ostaa ja hallinnoida verkossa ja Paketit-sovelluksessa lähetyksiään. Lähes 2300 palvelupisteen verkosto täydentyy koko ajan erityisesti pakettiautomaateilla.

Lisää Matkahuollon 2023–2027 strategiasta

Ajankohtaista

20.5.2024
Huijausviestejä liikkeellä – näin pidät tietosi turvassa
30.4.2024
Suuntaa jatkossa pakettipisteelle – Asiamiespisteemme uudistuvat
30.4.2024
Otamme osaa kiertotalouteen ja kierrätämme IT-laitteemme
Kaikki uutiset

Blogi

27.11.2023
Klaus harrastaa käsitöitä ja pohtii jo lahjaideoita: nyt tilataan tarvikkeet, pian lähetetään joululahjoja
26.9.2023Paketit
Verkkokaupan asiakaskokemus on muutakin kuin toimivat nettisivut – varmista ainakin nämä 5 asiaa
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media