Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Matkahuolto on nyt vaihtoehto Postille myös postiluukkuun jaettavissa paketeissa

10.2.2021

Matkahuolto aloittaa pakettien jakelun myös suoraan postiluukkuihin. Palvelu käynnistyy tänään 10.2.2021.

Uusi palvelu on toteutettu yhteistyössä Jakeluyhtiö Suomi Oy:n kanssa. Yhteistyö tuo kuluttajille uuden, luotettavan vaihtoehdon lähettää pieniä paketteja postiluukkuihin ja -laatikkoihin.

Matkahuolto on tutkimuksissa noussut kuljetusyhtiöiden joukossa asiakaskokemuksen ja suosittelun kärkeen, ja meidät nimetty positiivisimmaksi pakettitoimijaksi. Kehittyneiden palveluidemme ja laajentuneen palveluverkostomme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme aidon vaihtoehdon Postille myös luukkuun jaettavissa lähetyksissä”, Matkahuollon pakettipalvelujen johtaja Kati Nevalainen sanoo.

Palvelun voi ostaa kätevästi Matkahuollon verkkosivuilta valitsemalla XXS-kokoisen kotimaan paketin ja sille lisäpalvelun jakelu postiluukkuun tai -laatikkoon. Lisäpalvelun hinta on kaksi euroa, joten luukkuun jaettavan paketin kokonaishinnaksi muodostuu 6,90 €. Luukkuun jaettavan paketin mitat ovat enimmillään 3 x 25 x 40 cm ja paino enintään 1 kg.

Matkahuolto kuljettaa XXS-paketit postiluukkuihin ja -laatikoihin 2–4 vuorokauden kuluessa yhteysvälistä riippuen. Jakelu tapahtuu pääsääntöisesti aamun sanomalehtien mukana, pääkaupunkiseudulla päiväjakeluna. Paketin kulkua voi seurata Matkahuollon lähetystenseurannasta koko matkan ajan. Jakelualue kattaa suurimman osan suomalaisista kotitalouksista, mm. pääkaupunkiseudun, Turun, Kuopion ja Oulun.

Korona on kasvattanut verkkokaupan suosiota kiihtyvällä tahdilla ja yhä useampi kuluttaja valitsee verkkokaupassa kotiinkuljetuksen. Olemme pilotoineet luukkuun jakelua lähes vuoden verran the other danish guy -verkkokaupan kanssa. Nyt tuomme vaihtoehdon myös kuluttaja-asiakkaidemme saataville. Laajennamme palvelua kevään kuluessa edelleen myös muiden verkkokauppa-asiakkaidemme ja paketteja lähettävien yritysasiakkaidemme käyttöön”, Nevalainen kertoo.

Jakeluyhtiö Suomi on muutamassa vuodessa noussut merkittäväksi toimijaksi Suomen postimarkkinassa erityisesti yrityskirjeiden ja aikakauslehtien jakelussa. Pyrimme koko ajan laajentamaan myös kotiin jaettavien pakettien jakeluamme. Nyt julkistettu yhteistyömme Matkahuollon kanssa on merkittävä ja tärkeä osa laajentumistamme pakettijakeluissa”, Jakeluyhtiö Suomen toimitusjohtaja Marko Toivari toteaa.

Osta ja lähetä paketti

Ajankohtaista

10.4.2024
Vappu ja helatorstai – tarkista aikataulut
28.3.2024
Vuosittainen päästölaskentamme on valmistunut – Matkahuollon hiilijalanjälki pieneni merkittävästi vuonna 2023
13.3.2024
Pääsiäismuistio ─ tarkista pääsiäisen aikataulut
Kaikki uutiset

Blogi

27.11.2023
Klaus harrastaa käsitöitä ja pohtii jo lahjaideoita: nyt tilataan tarvikkeet, pian lähetetään joululahjoja
26.9.2023Paketit
Verkkokaupan asiakaskokemus on muutakin kuin toimivat nettisivut – varmista ainakin nämä 5 asiaa
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media