Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Matkahuolto palkitsee henkilöstön kahdella palkallisella vapaapäivällä

31.3.2021

Matkahuolto palkitsee työntekijänsä kahdella palkallisella vapaapäivällä tänä vuonna. Palkitsemiseen päädyttiin, koska työntekijät ovat venyneet erinomaisiin suorituksiin myös koronapandemian tuomien haasteiden aikana.

Koronapandemia on vaikuttanut Matkahuollon toimintaan monin tavoin. Vaikka matkustaminen ja sen myötä lipunmyynti romahtivat, työtä on ollut normaalitilannetta enemmän muun muassa asiakaspalautteiden käsittelyn, lippujen hyvittämisen ja aikataulujärjestelmän ylläpidon muodossa. Pakettipalveluissa on puolestaan nähty voimakas kasvu esimerkiksi verkkokaupan pakettien volyymeissa, kun kuluttajat ovat koronapandemian aikana tilanneet entistäkin enemmän ja laajemmin tuotteita verkosta.

”Matkahuoltolaiset ovat venyneet poikkeuksellisesti koronavuoden aikana ja poikkeuksellinen tilanne jatkuu nyt edelleen. Pandemian tuomista haasteista selviytyminen on edellyttänyt joustavuutta ja nopeaa reagointia työssä. Samalla kulunut vuosi on varmasti ollut jokaiselle tavalla tai toisella haastava myös henkilökohtaisella tasolla. Idea palkitsemiseen tuli henkilöstöltä ja tartuimme siihen, koska halusimme osoittaa miten paljon arvostamme Matkahuollon henkilöstöä ja miten kiitollisia olemme työntekijöiden sitoutumisesta”, sanoo toimitusjohtaja Janne Jakola.

”Olen todella iloinen tästä päätöksestä ja henkilöstön puolesta voin sanoa, että työntekijät arvostavat tätä huomionosoitusta todella paljon. Se osoittaa hyvin, miten tärkeänä Matkahuolto pitää henkilöstöään”, sanoo Matkahuollon pääluottamusmies Dan Lindblom.

Henkilöstön ammattitaidosta ja joustamisesta kertoo myös se, että poikkeuksellisesta koronavuodesta huolimatta Matkahuolto on menestynyt erinomaisesti niin kuluttajille kuin yrityspäättäjille suunnatuissa tutkimuksissa. Matkahuolto nousi muun muassa positiivisimmaksi paketinkuljettajaksi, jolla oli tyytyväisimmät asiakkaat ja vastuullisimmaksi paketti- ja logistiikkabrändiksi. ”Olemme toimialan kärkeä ja kiitos tästä kuuluu erityisesti henkilöstöllemme”, jatkaa Janne Jakola.

Lisää Matkahuollon vuodesta voit lukea tänään julkaistusta vuosikertomuksesta 2020.

Ajankohtaista

1.7.2021
Matkahuollon matkakortit uudistuvat – Vaihda matkakorttisi viimeistään nyt
30.6.2021
EU:n arvonlisäverouudistus voimaan 1.7. – Matkahuolto toimittaa paketit entiseen tapaan
21.6.2021
Matkahuolto avaa ensimmäiset ulkoautomaatit heinäkuun aikana Turkuun, Tampereelle ja Ouluun
Kaikki uutiset →

Blogi

Katkesiko ketju? Haluamme julkista kritiikkiä Reitit ja Liput -sovelluksesta ja sen kautta ostetuista matkaketjuista

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet vastuullisuusohjelman raamina

#vastuullisuus
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja Liput kaikkialle Suomeen ReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä