Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Matkahuolto vahvistaa organisaatiotaan useilla rekrytoinneilla – Keskiössä digitaalisuus, vastuullisuus ja asiakkaat

21.9.2021

Matkahuolto on vahvistanut kesän ja syksyn aikana organisaatiotaan korkean tason rekrytoinneilla. Yrityksen uusi kehitysjohtaja vaikutti aiemmin Postnordilla, vastuullisuuspäällikkö RAY:n ja Veikkauksen vastuullisuuspuolella ja markkinointipäällikkö maineikkaalla hasan & partnersilla. Matkustaja- ja liikennepalveluiden kaksi uutta kehityspäällikköä puolestaan tuovat mukanaan kestävän liikenteen ja joukkoliikenteen digitaalisten palveluiden osaamista.

Matkahuollon kehitystä ovat viime vuosina ohjanneet erityisen vahvasti asiakaskokemus, digitaalisuus ja vastuullisuus. Yhtiön tavoitteena on uudistaa liikkumista ja logistiikkaa koko Suomessa. Lisäksi yhtiössä panostetaan seuraavina vuosina vastuullisuustyöhön, kansainvälistymiseen ja brändin sekä viestinnän kehittämiseen. Nämä tavoitteet näkyivät myös nyt tehdyissä rekrytoinneissa.

Matkahuollon kehitysjohtajana 3. elokuuta aloittanut, toiminnallisen laadun kehittämisestä ja yhtiön kansainvälistymisestä vastaava Jani Ståhlhammar johti aiemmin reilun kolmen vuoden ajan Postnord Oy:n operatiivista toimintaa. Matkahuollon hän näkee mielenkiintoisena yrityksenä ja uutena mahdollisuutena. ”Matkahuollossa on menossa isot muutokset, ja koen että oman osaamiseni kautta voin tuoda yritykselle lisäarvoa sekä rakentaa kansainvälistymisstrategiaa yhdessä muun organisaation kanssa”, hän toteaa.

Vastuullisuuspäällikkö Jaana Korkiakoski siirtyi Matkahuollolle 1. syyskuuta rahapelialalta, missä hän oli toiminut yli kymmenen vuotta RAY:n ja Veikkauksen vastuullisuustehtävissä.

Markkinointipäällikkönä 6. syyskuuta aloittanut Olessia Kozlova puolestaan työskenteli aiemmin tunnetun luovan markkinointitoimisto hasan & partnersin strategina.

Pitkään Matkahuollolla eri viestinnän- ja markkinoinnin tehtävissä toiminut Petra Rusi on aloittanut 6. syyskuuta viestintäpäällikön tehtävässä.

Matkustaja- ja liikennöitsijäpalveluihin ja Pakettipalveluihin uusia kehitys- ja liiketoimintapäälliköitä

Matkahuollon Matkustaja- ja liikennöitsijäpalveluissa on meneillään suuri murros ja ennennäkemätön digitaalinen kehitys, jonka myötä yrityksessä on ollut tarvetta uudelle, innovatiiviselle kehittämisosaamiselle. Viime vuonna Matkahuolto julkaisi Reitit ja Liput -sovelluksen, joka on maailman ensimmäinen valtakunnallinen, eri joukkoliikennemuodot yhdistävä ja osoitteesta osoitteeseen reitittävä sovellus. Sovelluksen kautta voi ostaa myös liput koko matkaketjulle.

Matkustaja- ja liikennöitsijäpalveluissa onkin kesän ja syksyn aikana aloittanut kaksi kehityspäällikköä. Aiemmin Kyyti Groupin tuotejohtajana ja yhtenä yrityksen perustajista tunnettu Johanna Taskinen aloitti Matkahuollossa heinäkuun alussa. Hänen työnsä kehityspäällikkönä painottuu esimerkiksi kutsuliikennepalveluihin.

Taskisen rinnalla syyskuun alussa aloittanut kehityspäällikkö Jari Honkonen puolestaan siirtyi Matkahuollolle Forum Viriumilta, missä hän on ollut mukana älyliikenteen innovaatioprojekteissa, kuten automatisoidun joukkoliikenteen kehittämisessä. Matkahuollolla hän vastaa esimerkiksi kansallisen data-alustan kehityksestä. Honkonen on koulutukseltaan teollinen muotoilija, ja hän on ollut aiemmin myös mukana kehittämässä HSL:n Reittiliikenneoppaan ja muiden digitaalisten palveluiden asiakaskokemusta.

Myös Matkahuollon pakettipalveluihin on nimitetty kaksi uutta vahvistusta. Schenkeriltä Matkahuollolle kehityspäälliköksi siirtynyt Janne Reiman vastaa pakettipalveluiden kehittämisestä ja tuottamisesta.

Johanna Häkkänen aloittaa puolestaan Pakettipalveluissa liiketoimintapäällikkönä 1. lokakuuta. Johannan vastuualueena on pakettipalvelut kuluttaja-asiakkaille. Johanna on työskennellyt aiemmin Postilla.

Ajankohtaista

30.4.2024
Suuntaa jatkossa pakettipisteelle – Asiamiespisteemme uudistuvat
30.4.2024
Otamme osaa kiertotalouteen ja kierrätämme IT-laitteemme
10.4.2024
Vappu ja helatorstai – tarkista aikataulut
Kaikki uutiset

Blogi

27.11.2023
Klaus harrastaa käsitöitä ja pohtii jo lahjaideoita: nyt tilataan tarvikkeet, pian lähetetään joululahjoja
26.9.2023Paketit
Verkkokaupan asiakaskokemus on muutakin kuin toimivat nettisivut – varmista ainakin nämä 5 asiaa
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media