Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Meri-Lapin sarjalippuja pilotoidaan Reitit ja Liput -sovelluksessa joulukuussa

2.11.2022

Pilotoimme digitaalista sarjalippua Meri-Lapissa joulukuussa. Testimatkustajat saavat käyttöönsä Reitit ja Liput -sovellukseen ladattavan sarjalipun, jolla voi matkustaa alueen liikenteessä matkakortilla olevan lipun tapaan.
Testijakson aikana selvitämme mm. sovelluksella olevan sarjalipun toimintaa ajoneuvolaitteilla. Tavoitteena on digitalisoida kaikki kausi- ja sarjaliput ensi vuoden aikana.

Tule testimatkustajaksi

Asutko Meri-Lapissa ja käytätkö joukkoliikennettä? Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, voit sopia testimatkustajaksi kokeilemaan digitaalista sarjalippua.
Testimatkustajana saat 10 matkan Meri-Lapin sarjalipun, jota voit käyttää oman valintasi mukaan esimerkiksi työ- tai vapaa-ajan matkoillasi. Vastaat kolmeen lyhyeen kyselyyn testijakson aikana. Kiitoksena testaamisesta saat 30 euron lahjakortin K-ryhmän kauppaan testijakson päätyttyä.

Jos kiinnostuit, ilmoittauduthan 18.11.2022 mennessä osoitteella milla.siekkinen@matkahuolto.fi. Toimi nopeasti, sillä pilottiin mahtuu vain 30 henkilöä.

Reitit ja Liput -sovellus

Vuonna 2020 käyttöön otettu Matkahuollon Reitit ja Liput -sovellus on maailman ensimmäinen valtakunnallinen, eri joukkoliikennemuodot yhdistävä ja ovelta ovelle reitittävä sovellus, josta voi yhdellä kertaa ostaa matkaliput koko matkaketjun eri osuuksille. Sovellus opastaa perille asti eri kulkumuotoja hyödyntäen ja antaa vapauden valita itsellesi parhaiten sopivat aikataulut, liikennevälineet ja reitit.

Sovelluksessa on jo tällä hetkellä bussien kaukoliikenteen lisäksi esimerkiksi junat, HSL:n ja useiden muiden alueiden paikallisliikenne sekä Saaristomeren lautat.

Lue lisää Reitit ja Liput -sovelluksesta

Ajankohtaista

10.6.2024
Paketit Yritysportaali korvaa vanhan MPaketti-asiakasliittymän
4.6.2024
Tutkimus: Suomalaisilta murskapalautetta pakettitoimijoille – eniten ärsyttävät vaihtuvat toimituspaikat
31.5.2024
Pilotoimme tarkentuvien jakeluaikojen mallia Tampereella 15.5.–30.6.2024
Kaikki uutiset

Blogi

27.11.2023
Klaus harrastaa käsitöitä ja pohtii jo lahjaideoita: nyt tilataan tarvikkeet, pian lähetetään joululahjoja
26.9.2023Paketit
Verkkokaupan asiakaskokemus on muutakin kuin toimivat nettisivut – varmista ainakin nämä 5 asiaa
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media