Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Mika Husso aloittaa Matkahuollon toimitusjohtajana

16.1.2023

Matkahuollon uutena toimitusjohtajana aloittaa maanantaina 16. tammikuuta Mika Husso. Husso ryhtyy jatkamaan Matkahuollolla vuonna 2018 aloitettua menestyksekästä muutostyötä yhtiön vahvan tulevaisuuden rakentamiseksi.


90 vuotta täyttävä Matkahuolto on ottanut viime vuosina huimia harppauksia digitalisaation kehittämisessä, jotta yhtiö on pystynyt tuomaan asiakkaillensa moderneja ja parhaan asiakaskokemuksen tarjoavia liikkumisen ja logistiikan palveluja. Matkahuolto onkin onnistunut nousemaan tiukasti kilpaillussa markkinassa toimialansa arvostetuimpien brändien kärkeen suomalaisten silmissä*.

Husso on innoissaan päästessään jatkamaan työtä kaikkien suomalaisten tunteman yhtiön menestyksen rakentamisessa myös tulevaisuudessa. Hän uskoo avoimeen ja sparraavaan johtamistyyliin ja siihen, että yhtiön menestys luodaan jatkossakin yhdessä matkahuoltolaisten kanssa.

”Matkahuolto on suomalaisessa yhteiskunnassa keskeisessä asemassa oleva yhtiö, jonka luotsaaminen on arvokas tehtävä. Nyt luotu perusta on niin vahva, että sille on hyvä rakentaa Matkahuollon seuraavaa vaihetta. Osana muutosmatkaa yhtenä tärkeänä tavoitteenamme on taata asiakkaillemme markkinoiden kiinnostavimmat ja sujuvimmat palvelut”, tuore toimitusjohtaja Husso sanoo.

Husso siirtyy Matkahuollolle IT- ja teleliikennealalta. Husso on toiminut aiemmin Telialla muun muassa Suomen liittymäliiketoiminnan johtajana sekä Ruotsin televisio- ja laajakaistaliiketoiminnan johtajana. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri.

Matkahuollon vt. toimitusjohtajana lokakuusta saakka toiminut Teemu Naatula siirtyy jatkamaan työssään yhtiön varatoimitusjohtajana ja talousjohtajana.

*Taloustutkimuksen vuosittain tekemän Brändien arvostus -tutkimuksen mukaan Matkahuolto on vuoden 2022 arvostetuin brändi kahdessa tutkimuksen tuoteryhmässä, Pakettipalvelut ja Matkustajapalvelut kaikkien suomalaisten keskuudessa.

Ajankohtaista

10.4.2024
Vappu ja helatorstai – tarkista aikataulut
28.3.2024
Vuosittainen päästölaskentamme on valmistunut – Matkahuollon hiilijalanjälki pieneni merkittävästi vuonna 2023
13.3.2024
Pääsiäismuistio ─ tarkista pääsiäisen aikataulut
Kaikki uutiset

Blogi

27.11.2023
Klaus harrastaa käsitöitä ja pohtii jo lahjaideoita: nyt tilataan tarvikkeet, pian lähetetään joululahjoja
26.9.2023Paketit
Verkkokaupan asiakaskokemus on muutakin kuin toimivat nettisivut – varmista ainakin nämä 5 asiaa
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media