Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Mika Husso aloittaa Matkahuollon toimitusjohtajana

16.1.2023

Matkahuollon uutena toimitusjohtajana aloittaa maanantaina 16. tammikuuta Mika Husso. Husso ryhtyy jatkamaan Matkahuollolla vuonna 2018 aloitettua menestyksekästä muutostyötä yhtiön vahvan tulevaisuuden rakentamiseksi.


90 vuotta täyttävä Matkahuolto on ottanut viime vuosina huimia harppauksia digitalisaation kehittämisessä, jotta yhtiö on pystynyt tuomaan asiakkaillensa moderneja ja parhaan asiakaskokemuksen tarjoavia liikkumisen ja logistiikan palveluja. Matkahuolto onkin onnistunut nousemaan tiukasti kilpaillussa markkinassa toimialansa arvostetuimpien brändien kärkeen suomalaisten silmissä*.

Husso on innoissaan päästessään jatkamaan työtä kaikkien suomalaisten tunteman yhtiön menestyksen rakentamisessa myös tulevaisuudessa. Hän uskoo avoimeen ja sparraavaan johtamistyyliin ja siihen, että yhtiön menestys luodaan jatkossakin yhdessä matkahuoltolaisten kanssa.

”Matkahuolto on suomalaisessa yhteiskunnassa keskeisessä asemassa oleva yhtiö, jonka luotsaaminen on arvokas tehtävä. Nyt luotu perusta on niin vahva, että sille on hyvä rakentaa Matkahuollon seuraavaa vaihetta. Osana muutosmatkaa yhtenä tärkeänä tavoitteenamme on taata asiakkaillemme markkinoiden kiinnostavimmat ja sujuvimmat palvelut”, tuore toimitusjohtaja Husso sanoo.

Husso siirtyy Matkahuollolle IT- ja teleliikennealalta. Husso on toiminut aiemmin Telialla muun muassa Suomen liittymäliiketoiminnan johtajana sekä Ruotsin televisio- ja laajakaistaliiketoiminnan johtajana. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri.

Matkahuollon vt. toimitusjohtajana lokakuusta saakka toiminut Teemu Naatula siirtyy jatkamaan työssään yhtiön varatoimitusjohtajana ja talousjohtajana.

*Taloustutkimuksen vuosittain tekemän Brändien arvostus -tutkimuksen mukaan Matkahuolto on vuoden 2022 arvostetuin brändi kahdessa tutkimuksen tuoteryhmässä, Pakettipalvelut ja Matkustajapalvelut kaikkien suomalaisten keskuudessa.

Ajankohtaista

8.5.2023
Helatorstain muistio 2023: Tarkista bussiaikataulut ja osta liput etukäteen
27.4.2023
Valtakunnalliset sarjaliput uudistuvat 1.5.2023 – osta nyt kätevästi Reitit ja Liput -sovelluksesta
24.4.2023
Matkahuolto investoi kasvuun ja asiakaskokemukseen – tavoitteena myös kansainväliset asiakkuudet
Kaikki uutiset

Blogi

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitTutustu ja lataa äppiReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä