Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Muutoksia Matkahuollon palveluissa Porvoossa, Raumalla ja Hämeenlinnassa

30.6.2022

Porvoon ja Rauman Matkahuollon palveluissa tapahtuu muutoksia elokuussa, Porvoossa 1. elokuuta 2022 ja Raumalla 15. elokuuta 2022.

Molemmilla paikkakunnilla pakettipalvelut siirtyvät Matkahuollon tiloista alueiden palvelupisteisiin ja pakettiautomaatteihin, joita on Porvoossa 14 ja Raumalla 15. Erityisen isot paketit Matkahuolto noutaa ja kuljettaa suoraan kotiovelle tai yritykseen. Myös suurin osa yrityksistä, jotka lähettävät ja vastaanottavat isoja määriä paketteja, hyödyntää jo nyt Matkahuollon nouto- ja jakelupalvelua.

Porvoossa lippujen ja matkakorttien myynti säilyy tutussa osoitteessa Rauhankatu 27b, 06100 Porvoo ainakin syyskuuhun asti. Matkahuolto palvelee maanantaista perjantaihin klo 9.00–16.45.

Raumallakin lippujen ja matkakorttien myynti jatkuu, siirtyen uusiin tiloihin 15.8.2022, kun nykyisen väistötilana toimineen parakin rakennuslupa päättyy. Uusi sijainti on Prisman kauppakeskuksen tiloissa osoitteessa Porintie 4, 26100 Rauma.

Myös Hämeenlinnassa tapahtuu muutoksia, kun asemalla sijaitseva Matkahuolto sulkee ovensa 31. tammikuuta 2023 mennessä. Matkahuollon pakettipalvelut saa Hämeenlinnassakin jatkossa alueen palvelupisteistä ja pakettiautomaateista, joita on kaupungissa 21.

Matkalippujen osto on siirtynyt Hämeenlinnassa fyysiseltä palvelupisteeltä pääosin digitaalisiin kanaviin viime vuosien aikana. Matkaliput ja kaikki aikataulutiedot löytyvät Matkahuollon verkkosivuilta ja Reitit ja Liput -sovelluksesta, josta voi hakea koko matkaketjun osoitteesta osoitteeseen ja ostaa kaikki liput koko matkan eri matkaosuuksille, myös esimerkiksi junaan.  

Kaikkien Matkahuollon palvelupisteiden osoitteet ja palveluajat löytyvät verkkosivuiltamme Palvelupistehausta.

Julkaistu 30.6.2022, Päivitetty 3.8.2022

Ajankohtaista

10.8.2022
Matkahuollon matkaketjuverkosto laajenee: Iisalmen, Pieksämäen ja Varkauden liput Reitit ja Liput -sovellukseen
1.8.2022
Matkahuollon oma opiskelijakortti poistuu käytöstä 30.9.2022
4.7.2022
Matkahuollon matkaketjuverkosto laajenee: Kuopion, Rovaniemen ja Salon paikallisliikenteen liput ostettavissa Reitit ja Liput -sovelluksessa
Kaikki uutiset →

Blogi

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa sovellus ja osta liputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä