Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Pakettiliikenne on vilkkaimmillaan – Nouda saapuva pakettisi mahdollisimman pian

8.12.2021

Pukin apurit ovat olleet ahkeria, sillä pakettiliikenne on nyt vilkkaimmillaan. Haluamme toimittaa jokaisen paketin mahdollisimman nopeasti perille – palvelusta riippuen joko noudettavaksi tai vastaanottajan ovelle. Kun saat saapumisilmoituksen, haethan pakettisi nopeasti, jotta pakettiautomaatista tai palvelupisteestä vapautuu tilaa seuraavillekin paketeille.

Jos pakettiautomaatti tai palvelupiste on ruuhkautunut eikä pakettisi mahdu valittuun pakettiautomaattiin tai palvelupisteeseen, joudumme siirtämään sen lähimpään mahdolliseen muuhun palvelupisteeseen. Näin pystymme toimittamaan paketin mahdollisimman nopeasti noudettavaksesi. Ilmoitamme siirrosta saapumisilmoituksella heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Asiakaspalvelukeskukseemme tulee parhaillaan runsaasti kyselyjä vilkkaasta pakettiliikenteestä johtuen. Olemme lisänneet palveluneuvojien määrää loppuvuoden sesonkia varten, mutta tästä huolimatta vastauksissa voi kestää nyt normaalia kauemmin. Soittaessasi meille pysy linjalla ja vastaamme mahdollisimman pian. Huomioithan, että voit seurata pakettisi kulkua myös Matkahuollon verkkosivuilla ja Paketit-sovelluksessa.

Joulun viimeiset lähetyspäivät

Kun lähetät paketit viimeistään seuraavina päivinä, kuljetamme ne palvelupisteisiin noudettavaksi tai vastaanottajan ovelle jouluaattoon mennessä.

  • 9.12. Ulkomaan paketit muualle Eurooppaan

  • 16.12. Ulkomaan paketit Pohjoismaihin ja Baltiaan

  • 20.12. Kotijakelupaketit kotimaahan

  • 21.12. Kotimaan paketit

  • 22.12. ja 23.12. Pikapaketti lähetyspaikasta ja määränpäästä riippuen

Palvelemme laajennetuin aukioloajoin

Suurin osa yli 2000 palvelupisteestämme, kuten pakettiautomaatit, K-ruokakaupat ja R-kioskit, palvelevat laajoin aukioloajoin seitsemänä päivänä viikossa ympäri vuoden, myös jouluna.

Matkahuollon omat asemat ovat avoinna 4.–18.12. laajennetusti

  • arkisin klo 20 asti.

  • lauantaisin klo 10–16, paitsi Helsinki Kamppi, Tampere, Turku ja Vantaa Manttaalitien logistiikkaterminaalin palvelupiste, jotka palvelevat lauantaisin klo 10–18.

  • jouluaattona klo 8–12.

Palvelupisteiden osoitteet ja aukioloajat voit tarkistaa verkkosivuiltamme palvelupistehausta.

Katso palvelupisteiden aukioloajat

Ajankohtaista

25.11.2022
Matkahuolto kehittää palveluitaan Itä-Suomen alueella
23.11.2022
Matkahuollon kausi- ja sarjaliput muuttavat puhelimeen – Yhtiö siirtyy kokonaan digitaalisiin lippuihin vuoden 2023 aikana
14.11.2022
Rekisteröitymispalvelussa olleet häiriöt on korjattu
Kaikki uutiset →

Blogi

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa sovellus ja osta liputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä