Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Pakettiverkoston ruuhka purettu ja kuljetusaika palautunut normaalitilaan – Muista lähettää lahjat 19.12. mennessä

16.12.2019

Marraskuusta alkaen olemme saaneet käsiteltäväksi ja kuljetettavaksi täysin poikkeuksellisen ennätysmäärän pakettikuljetuksia. Pakettisesonki ja posti- ja logistiikka-alan lakko vaikuttivat erityisesti hurjaan kasvuun. Normaalitilanteessa pystymme kuljettamaan lupaamamme 1–3 arkipäivän aikana 99,2 % paketeista. Viime ja tällä viikolla olemme pystyneet kuljettamaan aikataulussa 93,9 %:ia, kun taas 6,1 %:ia paketeista on ollut myöhässä. Olemme äärettömän pahoillamme ja haluamme pyytää anteeksi jokaiselta asiakkaalta, jonka paketin kuljetuksessa on ollut viive.

Varauduimme sesonkiin ja myös alan lakkoon ennakkoon, mutta emme kuitenkaan pystyneet varautumaan riittävästi. Viivästymisiin vaikutti moni asia: Pakettivolyymi kasvoi ennakoitua enemmän, lakosta johtuen ulkomailta tulevia eriä jäi seisomaan lähtömaan satamiin ja terminaaleihin ja saimme käsittelyyn kerrallaan useita eriä sen jälkeen, kun lakko oli jo päättynyt. Pakettimäärät ruuhkauttivat palvelupisteitä ja siirto varanoutopisteisiin viivästytti toimituksia. Kiireen kasvaessa pieni osa viivästyksistä aiheutui myös inhimillisistä erehdyksistä.

Pakettiverkoston ruuhka on nyt saatu purettua ja kuljetusajat ovat palautuneet normaaliin toimitusvarmuuteen. Työskentelemme edelleen hartiavoimin, jotta saamme kiidätettyä jokaisen paketin pikimmiten perille. Kuljetamme paketteja nyt kaikkina päivinä, myös tulevana lauantaina ja sunnuntaina. Suurin osa palvelupisteistämme on auki kaikkina viikonpäivinä aamusta iltamyöhään, mutta myös kaikki omat asemamme palvelevat laajennetuin aukioloajoin edelleen tämän joulua edeltävän viikon lauantaina. Kun saat saapumisilmoituksen, pyydämme sinua noutamaan pakettisi mahdollisimman pian, jotta palvelupisteisiin pystytään toimittamaan uusia paketteja noudettavaksi ja ruuhkia ei pääse syntymään.

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme kärsivällisyydestä ja saamastamme suuresta luottamuksesta. Lisäksi haluamme esittää nöyrän anteeksipyynnön jokaiselle, jonka paketti on ollut myöhässä.

Osta paketti verkosta ja lähetä 19.12. mennessä – tai pikana vielä 23.12. asti

Joulupaketit voi lähettää torstaihin 19.12. asti. Jos lähetät vielä sen jälkeen, niin lähetys ehtii perille pikapakettina lähtö- ja määräpaikasta riippuen vielä 20. 12. tai jopa 23.12. lähetettynäkin.

Ajankohtaista

8.5.2023
Helatorstain muistio 2023: Tarkista bussiaikataulut ja osta liput etukäteen
27.4.2023
Valtakunnalliset sarjaliput uudistuvat 1.5.2023 – osta nyt kätevästi Reitit ja Liput -sovelluksesta
24.4.2023
Matkahuolto investoi kasvuun ja asiakaskokemukseen – tavoitteena myös kansainväliset asiakkuudet
Kaikki uutiset

Blogi

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitTutustu ja lataa äppiReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä