Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Seinäjoen kaupunkiliikenteen liput nyt Matkahuollon Reitit ja Liput -sovelluksesta

25.3.2021

Seinäjoen kaupunkiliikenteen reittihaku ja mobiililiput siirtyvät Kätevä-sovelluksesta Matkahuollon Reitit ja Liput -sovellukseen perjantaina 26. maaliskuuta 2021.

Perjantaista 26. maaliskuuta alkaen Kätevä-sovelluksen reittihaku ja lippukauppa ohjaavat käyttäjän Matkahuollon Reitit ja Liput -mobiilisovellukseen. Reitit ja Liput -sovelluksella voi hakea helposti reitin ja aikataulut haluamalleen matkalle. Sovellus antaa sopivat vaihtoehdot ja opastaa kartalla osoitteesta osoitteeseen. Lisäksi sovelluksesta voi ostaa kaupunkiliikenteen mobiililiput.

Reitit ja Liput -sovelluksen kautta ostetut mobiililiput säilyvät tallessa puhelimessa, josta ne näytetään kuljettajalle ja voidaan tarvittaessa tarkastaa. Sovelluksesta näkee suoraan myös kertalipun voimassaoloajan.


Reitit ja Liput -sovelluksen tulee olla ladattuna puhelimeen, jotta Kätevä-sovelluksen haut ohjautuvat sinne. Reitit ja Liput sovelluksen voi ladata Applen AppStoresta ja Googlen Play-kaupasta.

Myös valtakunnalliset aikataulut ja liput helposti yhdellä sovelluksella

Matkahuollon Reitit ja Liput -sovellus sisältää Seinäjoen kaupunkiliikenteen lisäksi koko Suomen bussien kaukoliikenteen ja kasvavassa määrin paikallisliikennettä sekä muiden operaattorien tuottamaa liikennettä. Sovelluksessa on jo nyt mukana esim. koko pääkaupunkiseudun eli HSL-alueen aikataulut ja liput sekä esimerkiksi Hämeenlinnan, Kokkolan ja Seinäjoen kaupunkiliikenne.

Uusia alueita ja operaattoreita lisätään mukaan koko ajan. Reitit ja Liput -sovelluksesta voi siten hakea koko matkaketjun pidemmällekin matkalle ja ostaa yhdellä kertaa liput kaikille matkan eri osuuksille.

Lisätietoja Reitit ja Liput -sovelluksesta löytyy Matkahuollon verkkosivuilta.

Ajankohtaista

10.6.2024
Paketit Yritysportaali korvaa vanhan MPaketti-asiakasliittymän
4.6.2024
Tutkimus: Suomalaisilta murskapalautetta pakettitoimijoille – eniten ärsyttävät vaihtuvat toimituspaikat
31.5.2024
Pilotoimme tarkentuvien jakeluaikojen mallia Tampereella 15.5.–30.6.2024
Kaikki uutiset

Blogi

27.11.2023
Klaus harrastaa käsitöitä ja pohtii jo lahjaideoita: nyt tilataan tarvikkeet, pian lähetetään joululahjoja
26.9.2023Paketit
Verkkokaupan asiakaskokemus on muutakin kuin toimivat nettisivut – varmista ainakin nämä 5 asiaa
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media