Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Seinäjoen kaupunkiliikenteen liput nyt Matkahuollon Reitit ja Liput -sovelluksesta

25.3.2021

Seinäjoen kaupunkiliikenteen reittihaku ja mobiililiput siirtyvät Kätevä-sovelluksesta Matkahuollon Reitit ja Liput -sovellukseen perjantaina 26. maaliskuuta 2021.

Perjantaista 26. maaliskuuta alkaen Kätevä-sovelluksen reittihaku ja lippukauppa ohjaavat käyttäjän Matkahuollon Reitit ja Liput -mobiilisovellukseen. Reitit ja Liput -sovelluksella voi hakea helposti reitin ja aikataulut haluamalleen matkalle. Sovellus antaa sopivat vaihtoehdot ja opastaa kartalla osoitteesta osoitteeseen. Lisäksi sovelluksesta voi ostaa kaupunkiliikenteen mobiililiput.

Reitit ja Liput -sovelluksen kautta ostetut mobiililiput säilyvät tallessa puhelimessa, josta ne näytetään kuljettajalle ja voidaan tarvittaessa tarkastaa. Sovelluksesta näkee suoraan myös kertalipun voimassaoloajan.


Reitit ja Liput -sovelluksen tulee olla ladattuna puhelimeen, jotta Kätevä-sovelluksen haut ohjautuvat sinne. Reitit ja Liput sovelluksen voi ladata Applen AppStoresta ja Googlen Play-kaupasta.

Myös valtakunnalliset aikataulut ja liput helposti yhdellä sovelluksella

Matkahuollon Reitit ja Liput -sovellus sisältää Seinäjoen kaupunkiliikenteen lisäksi koko Suomen bussien kaukoliikenteen ja kasvavassa määrin paikallisliikennettä sekä muiden operaattorien tuottamaa liikennettä. Sovelluksessa on jo nyt mukana esim. koko pääkaupunkiseudun eli HSL-alueen aikataulut ja liput sekä esimerkiksi Hämeenlinnan, Kokkolan ja Seinäjoen kaupunkiliikenne.

Uusia alueita ja operaattoreita lisätään mukaan koko ajan. Reitit ja Liput -sovelluksesta voi siten hakea koko matkaketjun pidemmällekin matkalle ja ostaa yhdellä kertaa liput kaikille matkan eri osuuksille.

Lisätietoja Reitit ja Liput -sovelluksesta löytyy Matkahuollon verkkosivuilta.

Ajankohtaista

1.7.2021
Matkahuollon matkakortit uudistuvat – Vaihda matkakorttisi viimeistään nyt
30.6.2021
EU:n arvonlisäverouudistus voimaan 1.7. – Matkahuolto toimittaa paketit entiseen tapaan
21.6.2021
Matkahuolto avaa ensimmäiset ulkoautomaatit heinäkuun aikana Turkuun, Tampereelle ja Ouluun
Kaikki uutiset →

Blogi

Katkesiko ketju? Haluamme julkista kritiikkiä Reitit ja Liput -sovelluksesta ja sen kautta ostetuista matkaketjuista

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet vastuullisuusohjelman raamina

#vastuullisuus
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja Liput kaikkialle Suomeen ReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä