Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Suuntaa jatkossa pakettipisteelle – Asiamiespisteemme uudistuvat

30.4.2024

Uudistamme palvelupisteverkostoomme kuuluvien asiamiesten toimintaa vuoden 2024 aikana. Uudistuksen myötä vanhentunut asiamieskonsepti päivitetään pakettipistekonseptiksi portaittain syyskuun loppuun mennessä. 

Uudistuksella haluamme tarjota maan parhaan pakettipalveluiden asiakaskokemuksen ja luoda asiamiehille edellytykset nykyistä helpompaan ja nopeampaan pakettien käsittelyyn.

Samalla haluamme päivittää vanhentuneen konseptin sen nimestä alkaen – koemme neutraalin nimen kuvaavan Matkahuollon arvoja paremmin.  

Helpompaa ja nopeampaa paketin lähettämistä ja vastaanottamista  

Uudistuksen myötä kaikkien pakettipisteiden palvelutaso ja -tarjonta yhtenäistyvät. Pakettien käsittelyyn liittyvät toiminnot yksinkertaistuvat ja suoraviivaistuvat, kun pakettien vastaanottaminen ja luovuttaminen sujuu kätevästi uudella, nopealla käyttöliittymällä.  

Uudistus tulee näkymään myös visuaalisesti Matkahuollon uudistetuilla pakettipisteillä. Muutos on osa Matkahuollon brändiuudistusta, jonka myötä visuaalinen ilme on raikastunut. 

Osta paketti verkosta tai sovelluksesta  

Uudistuksen myötä myös käteis- ja korttimaksaminen päättyy kaikilla Matkahuollon pisteillä 30.9.2024 mennessä. Kuluttaja-asiakkaat ovat jo tottuneet jo asioimaan Paketit-sovelluksessa ja verkkosivuilla, sillä niiden kautta ostetaan jo 95 % paketeista. Jos käytössä ei ole internetiä, älypuhelinta tai digitaalisia maksutapoja, voi myös toinen henkilö ostaa paketin helposti toisen puolesta, sillä esimerkiksi osoitekortteja ei tarvitse enää tulostaa. Riittää kun toimittaa lähettämiseen tarvittavan aktivointikoodin lähettäjälle.    

Olemme innoissamme muutoksesta ja yhdessä pakettipistekumppaneidemme kanssa voimme tarjota ja varmistaa maan parhaan pakettipalveluiden asiakaskokemuksen! 

Ajankohtaista

20.5.2024
Huijausviestejä liikkeellä – näin pidät tietosi turvassa
30.4.2024
Suuntaa jatkossa pakettipisteelle – Asiamiespisteemme uudistuvat
30.4.2024
Otamme osaa kiertotalouteen ja kierrätämme IT-laitteemme
Kaikki uutiset

Blogi

27.11.2023
Klaus harrastaa käsitöitä ja pohtii jo lahjaideoita: nyt tilataan tarvikkeet, pian lähetetään joululahjoja
26.9.2023Paketit
Verkkokaupan asiakaskokemus on muutakin kuin toimivat nettisivut – varmista ainakin nämä 5 asiaa