Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Torin ja Matkahuollon yhteistyö tiivistyy

4.1.2023

Vertaiskauppa kehittyy ja kasvaa hurjaa vauhtia. Haluamme olla vahvemmin mukana tässä kasvavassa markkinassa ja tukea asiakkaidemme kestävämpää elämäntapaa. Siksi olemme nyt tiivistäneet yhteistyötämme yhden isoimman vertaiskauppa-alustan, Torin, kanssa.

"Kuluttajat ovat valinneet Matkahuollon arvostetuimmaksi kuljetusbrändiksi Suomessa. Olemme iloisia ja ylpeitä entistä tiiviimmästä yhteistyöstä Torin kanssa, sillä Matkahuollon hiilineutraalit kuljetukset tarjoavat Torittajille ympäristöystävällisen ja luotettavan tavan tehdä vastuullisia ostoksia kaikkialta Suomesta, sanoo Matkahuollon pakettipalveluista vastaava liiketoimintajohtaja Kati Nevalainen.

Torin ansiosta tarpeeton tavara on helppo laittaa kiertoon ja käytetty tavara vaihtaa omistajaa nopeasti. Matkahuollon Paketit-sovellus sopii erittäin hyvin vertaiskaupan käyntiin. Sen avulla kaupankäynnin osapuolet mm. seuraavat helposti paketin matkaa myyjältä ostajalle.

“Torin ja Matkahuollon entistä tiiviimpi yhteistyö on merkittävä liike kohti ympäristöystävällisempää ja vastuullisempaa kulutusta Suomessa. Torissa tehdyt kaupat säästivät 172 000 tonnia hiilidioksidipäästöjä vuonna 2021, mikä vastaa lähes 7000 suomalaisen kotitalouden vuosittaisia päästöjä. Tähän päälle, kun lisätään Matkahuollon hiilineutraalit pakettikuljetukset kotimaassamme, on yhteinen matkamme kestävämmän ja vastuullisemman tulevaisuuden saavuttamiseksi hyvällä pohjalla.” -sanoo Torin liiketoimintajohtaja Jenni Tuomisto.

Ajankohtaista

9.1.2023
Henkilökuljetusten arvonlisävero poistuu 1.1.–30.4.2023
9.1.2023
Koronan vaikutukset
4.1.2023
Torin ja Matkahuollon yhteistyö tiivistyy
Kaikki uutiset →

Blogi

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa sovellus ja osta liputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä