Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Uusia ulkoautomaatteja tulossa – Nyt myös mahdollisuus rajata ulkoautomaatit noutopistevalikosta

3.3.2022

Avasimme viime vuonna ensimmäiset ulkoautomaatit Oulussa, Tampereella ja Turussa. Tänä vuonna lisäämme uusia ulkoautomaatteja verkostoomme. Jyväskylään, Seinäjoelle ja Vaasaan ulkoautomaatit saapuivat tammikuussa. Seuraavina aukeavat Kuopio ja Pori!

Erityisesti verkkokauppojen asiakkaat suosivat pakettiautomaatteja. Ulkoautomaattien myötä pakettien noutamisen ja lähettämisen joustavuus on huippuluokkaa, sillä ne ovat avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden.

Suomen ilmastossa kannattaa kuitenkin huomioida, että ulkoautomaatit ovat etenkin talvella alttiina lämpötilan vaihteluille, sillä lokeroiden lämpötila vaihtelee säätilan mukaan. Sääolosuhteista johtuen osa tuotteista ei sovellu ulkoautomaateissa säilytettäviksi.

Uutena toimintona voit nyt rajata ulkoautomaatit pois verkkokauppakuljetustesi palvelupisteiden valikosta joko haluamiesi tuotteiden tai koko tuotevalikoiman osalta. Rajausmahdollisuuden ansiosta voit varmistaa, että lämpötilan vaihteluille arat tuotteet päätyvät aina vain sisätiloissa oleviin pakettiautomaatteihin ja palvelupisteisiin

Noutopistehaussa ulkoautomaattien toimipistetyyppi on U, jota voit käyttää ulkoautomaattien poisrajaamiseen. Vaihtoehtoisesti voit halutessasi pyytää Matkahuoltoa asettamaan rajoituksen.

Ajankohtaista

26.9.2022
Koronan vaikutukset
19.9.2022
Lyhyt käyttökatko MPaketti-asiakasliittymässä ma 19.9. klo 19–22
14.9.2022
Huoltokatko matkakorttien latauksissa ke 14.9.2022
Kaikki uutiset →

Blogi

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa sovellus ja osta liputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä