Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Uusia ulkoautomaatteja tulossa – Nyt myös mahdollisuus rajata ulkoautomaatit noutopistevalikosta

3.3.2022

Avasimme viime vuonna ensimmäiset ulkoautomaatit Oulussa, Tampereella ja Turussa. Tänä vuonna lisäämme uusia ulkoautomaatteja verkostoomme. Jyväskylään, Seinäjoelle ja Vaasaan ulkoautomaatit saapuivat tammikuussa. Seuraavina aukeavat Kuopio ja Pori!

Erityisesti verkkokauppojen asiakkaat suosivat pakettiautomaatteja. Ulkoautomaattien myötä pakettien noutamisen ja lähettämisen joustavuus on huippuluokkaa, sillä ne ovat avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden.

Suomen ilmastossa kannattaa kuitenkin huomioida, että ulkoautomaatit ovat etenkin talvella alttiina lämpötilan vaihteluille, sillä lokeroiden lämpötila vaihtelee säätilan mukaan. Sääolosuhteista johtuen osa tuotteista ei sovellu ulkoautomaateissa säilytettäviksi.

Uutena toimintona voit nyt rajata ulkoautomaatit pois verkkokauppakuljetustesi palvelupisteiden valikosta joko haluamiesi tuotteiden tai koko tuotevalikoiman osalta. Rajausmahdollisuuden ansiosta voit varmistaa, että lämpötilan vaihteluille arat tuotteet päätyvät aina vain sisätiloissa oleviin pakettiautomaatteihin ja palvelupisteisiin

Noutopistehaussa ulkoautomaattien toimipistetyyppi on U, jota voit käyttää ulkoautomaattien poisrajaamiseen. Vaihtoehtoisesti voit halutessasi pyytää Matkahuoltoa asettamaan rajoituksen.

Ajankohtaista

8.5.2023
Helatorstain muistio 2023: Tarkista bussiaikataulut ja osta liput etukäteen
27.4.2023
Valtakunnalliset sarjaliput uudistuvat 1.5.2023 – osta nyt kätevästi Reitit ja Liput -sovelluksesta
24.4.2023
Matkahuolto investoi kasvuun ja asiakaskokemukseen – tavoitteena myös kansainväliset asiakkuudet
Kaikki uutiset

Blogi

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitTutustu ja lataa äppiReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä