Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Paketin peruutus

Voit peruuttaa pakettiverkkokaupasta ostetun paketin kuluttajasuojalain etämyyntisäännösten mukaisesti tällä lomakkeella 14 vrk kuluessa ostopäivästä. Maksu voidaan palauttaa, jos lähetystunnus ja aktivointikoodi ovat käyttämättömät eli pakettia ei ole vielä lähetetty.

Voit hakea ostetusta paketista hyvitystä esimerkiksi, jos vertaiskaupassa sovitut kaupat peruuntuivat tai et saanut sähköpostiisi tilausvahvistusta tai aktivointikoodia maksamastasi paketista ja paketti jäi siksi käyttämättä. Täytä lomakkeen kentät huolella. Tarkistathan tietojen oikeellisuuden ennen lomakkeen lähettämistä, jotta voimme käsitellä hyvityksen mahdollisimman nopeasti.

Ostitko liian pienen pakettikoon?

Onko pakettisi kadonnut tai vahingoittunut?

Hyvitys maksetaan neljän arkipäivän kuluessa alkuperäistä maksutapaa käyttäen. Jos maksoit Ålandsbankenin tai S-Pankin kautta, ilmoita tilinumero hyvityksen maksamiseksi. Saat sähköpostiisi vahvistuksen lomakkeen lähettämisestä. Jos tarvitsemme lisätietoja, olemme sinuun yhteydessä.

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitTutustu ja lataa äppiReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä