Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Tutustu Äppivinkkeihin ja opi käyttämään Paketit-sovellustasi!

Paketit-sovelluksella voit:

Seurata pakettisi kulkua. Laittamalla ilmoitukset päälle asetuksista, saat tarkempia tilannepäivityksiä lähetyksen kulusta push-ilmoituksena. Push-ilmoitukset ovat sovelluksen lähettämiä viestejä, jotka näkyvät laitteen näytöllä usein samaan tapaan kuin tekstiviestit.

Maksaa paketin myös ApplePaylla ja MobilePaylla. Tämän lisäksi maksuvälineinä sovelluksessa toimivat yleisimmät maksukortit tai verkkopankit. Maksukorttitiedot voit lisätä ostotapahtuman yhteydessä.

Lähettää paketin helposti ympäri Suomen ja myös ulkomaille. Sovellus muistaa kenelle lähetit viimeksi, joten paketin lähettäminen suosikkikohteeseesi on todella helppoa. Sovelluksen asetuksista voit helposti vaihtaa myös kielen (FI, SV ja EN) mieleiseksesi.

Poimia vastaanottajan tiedot helposti suoraan puhelimesi yhteystiedoista. Kun olet valinnut lähetyksen kohdemaan, sopivan pakettikoon ja mahdolliset lisäpalvelu, sovellus haluaa tietää kenelle paketin lähetät. Voit valita kolmesta ehdotetusta vaihtoehdosta sinulle sopivan:

  1. Valitse puhelimen yhteystiedoista
  2. Syötä vastaanottajan tiedot
  3. Lähetä uudelleen henkilölle

Muuttaa tarvittaessa lähettämäsi paketin vastaanottajan tietoja jopa paketin lähettämisen jälkeen. Sovelluksen etusivun omat paketit -valikosta löydät saapuvat ja lähetetyt paketit. Pääset sieltä muokkaamaan vastaanottajan tietoja.

Ostaa lisää säilytysaikaa pakettipisteessä olevalle paketillesi. Avaa mobiilisovelluksessa lähetyksen tiedot ja pääset ostamaan lisää säilytysaikaa paketillesi. Maksaminen käy helposti valitsemallasi maksutavalla. Lisäaikaa ei voi ostaa lähetyksille, joissa on bussiennakko tai jos noutopiste on pakettiautomaatti.

Tilata kotiinkuljetuksen myös, vaikka pakettisi olisi jo pakettipisteellä noudettavissa. Avaa mobiilisovelluksessa lähetyksen tiedot ja pääset ostamaan paketillesi kotiinkuljetuksen. Maksaminen käy helposti valitsemallasi maksutavalla.

Palauttaa paketin, esimerkiksi verkkokauppaostoksesi, helposti sovelluksen kautta. Avaa mobiilisovelluksessa saapuvan paketin tiedot ja pääset tekemään palautuksen helposti ohjeita seuraten.

Kasvattaa pakettisi kokoa, vaikka olisit jo maksanut tilauksen. Sovelluksen etusivun omat paketit -valikosta löydät saapuvat ja lähetetyt paketit. Pääset sieltä muokkaamaan paketin kokoa. Maksaminen käy helposti valitsemallasi maksutavalla.

Lataa Paketit-äppi sovelluskaupastasi!

google-play-download app-store-icon