Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Tutustu Äppivinkkeihin ja opi käyttämään Paketit-sovellustasi!

Paketit-sovelluksella voit:

Seurata pakettisi kulkua. Laittamalla ilmoitukset päälle asetuksista saat tarkempia tilannepäivityksiä lähetyksen kulusta push-ilmoituksina. Push-ilmoitukset ovat sovelluksen lähettämiä viestejä, jotka näkyvät laitteen näytöllä samaan tapaan kuin tekstiviestit.

Maksaa paketin myös ApplePaylla ja MobilePaylla. Lisäksi maksuvälineinä sovelluksessa toimivat yleisimmät maksukortit tai verkkopankit. Maksukorttitiedot voit lisätä ostotapahtuman yhteydessä.

Lähettää paketin helposti kaikkialle Suomeen ja myös ulkomaille. Sovellus muistaa, kenelle lähetit viimeksi, joten paketin lähettäminen suosikkikohteeseesi on todella helppoa. Sovelluksen asetuksista voit helposti vaihtaa myös kielen (FI, SV ja EN) mieleiseksesi.

Poimia vastaanottajan tiedot helposti suoraan puhelimesi yhteystiedoista. Kun olet valinnut lähetyksen kohdemaan, sopivan pakettikoon ja mahdolliset lisäpalvelut, sovellus haluaa tietää kenelle paketin lähetät. Voit valita kolmesta ehdotetusta vaihtoehdosta sinulle sopivan:

  1. Valitse puhelimen yhteystiedoista
  2. Syötä vastaanottajan tiedot
  3. Lähetä uudelleen henkilölle

Muuttaa tarvittaessa lähettämäsi paketin vastaanottajan tietoja jopa paketin lähettämisen jälkeen. Sovelluksen etusivun Omat paketit -valikosta löydät saapuvat ja lähetetyt paketit. Pääset sieltä muokkaamaan vastaanottajan tietoja.

Ostaa lisää säilytysaikaa palvelupisteessä olevalle paketillesi. Avaa lähetyksen tiedot sovelluksessa ja pääset ostamaan lisää säilytysaikaa paketillesi. Maksaminen käy helposti valitsemallasi maksutavalla. Lisäaikaa ei voi ostaa pakettiautomaatissa oleville lähetyksille.

Tilata kotiinkuljetuksen myös, vaikka pakettisi olisi jo palvelupisteessä noudettavissa. Avaa sovelluksessa saapuvan paketin tiedot ja pääset ostamaan paketillesi kotiinkuljetuksen. Maksaminen käy helposti valitsemallasi maksutavalla.

Palauttaa paketin, esimerkiksi verkkokauppaostoksesi, helposti sovelluksen kautta. Avaa sovelluksessa saapuvan paketin tiedot, niin pääset tekemään palautuksen helposti ohjeita seuraten.

Kasvattaa pakettisi kokoa, vaikka olisit jo maksanut lähetyksen. Sovelluksen etusivun Omat paketit -valikosta löydät saapuvat ja lähetetyt paketit. Pääset sieltä muokkaamaan paketin kokoa. Maksaminen käy helposti valitsemallasi maksutavalla.

Noutaa paketin ilman henkkareita. Näppärä noutokoodi korvaa henkilöllisyystodistuksen näyttämisen. Nopeimmin saat pakettisi vilauttamalla sovelluksessa näkyvää viivakoodia kassalla. Voit antaa noutokoodin myös kaverille, joka voi tarvittaessa noutaa paketin puolestasi. Löydät noutokoodin saapuvan paketin tiedoista.

Vaihtaa saapuvan paketin noutopistettä. Joskus suunnitelmat muuttuvat lennosta. Jos tiedät suuntaavasti mökille tai sukuloimaan, voit vaihtaa saapuvan paketin noutopistettä sovelluksessa. Vaihto onnistuu, kun saat ensimmäisen ilmoituksen saapuvasta paketista – älä siis turhaan viivyttele.

Lähettää paketin myös itsellesi. Jos haluat vaikka vertaiskauppaa tehdessäsi varmistua, että paketti tulee lähimpään noutopisteeseesi, voit ostaa paketin itse ja toimittaa myyjälle pelkän aktivointikoodin. Sama temppu toimii, kun hingut hangille, mutta sukset eivät mahdu autoon.

Lataa Paketit-äppi sovelluskaupastasi!