Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
Vastuullisuus MatkahuollossaVastuullisuustavoitteemmeVastuullisuusohjelmammeVastuullisuusraportointiSitoumukset ja periaatteet
Kirjaudu
Vastuullisuus MatkahuollossaVastuullisuustavoitteemmeVastuullisuusohjelmammeVastuullisuusraportointiSitoumukset ja periaatteet

Olemme houkutteleva yhteistyökumppani ja palveluntarjoaja

Paketti- ja matkustuspalveluidemme keskiössä on sujuva yhteistyö valtakunnallisen kumppaniverkostomme kanssa. Yhteistyökumppaneitamme ovat ketjukumppaneiden, pakettilokerotoimittajien ja liikennöitsijöiden lisäksi myös viranomaiset, kaupungit ja kunnat. Kehitämme asiakaskokemusta tarjoamalla asiakkaillemme laadukkaita, vastuullisesti tuotettuja palveluita.


Kumppaniverkosto ja kestävä kehitys

Laajan kumppaniverkostomme kautta meillä on mahdollisuus edistää kestävää kehitystä. Olemme määritelleet eettiset toimintaperiaatteet yhteistyökumppaneillemme varmistuaksemme siitä, että myös kumppanimme huomioivat toiminnassaan ympäristövastuun, sosiaalisen vastuun ja taloudellisen vastuun.

Vastuulliset hankinnat

Sopimuskumppaneidemme on sitouduttava noudattamaan yhteistyökumppaneillemme laatimiamme eettisiä toimintaperiaatteita. Odotamme kumppaneidemme tukevan työtämme muun muassa hiilijalanjälkemme pienentämisen ja ihmisoikeuksien toteutumisen edistämiseksi, ja siksi myös kumppaneiden hankintojen on oltava linjassa vastuullisuustavoitteidemme kanssa.

Saavutettavat palvelut

Tavoitteenamme on jatkuva asiakaskokemuksen parantaminen. Haluamme huomioida asiakkaidemme tarpeet ja taata palveluidemme saavutettavuuden koko maassa. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita herkällä korvalla ja reagoimme niihin.