Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
Matkahuolto yrityksenäStrategiaTarinammeHenkilöstöYrityksen johtoRaportointi MedialleVastuullisesti
Kirjaudu

Kehitystyömme

Matkahuolto yrityksenäStrategiaTarinammeHenkilöstöYrityksen johtoRaportointi MedialleVastuullisesti

Olemme kehittäneet viime vuosina voimakkaasti digitaalisia palveluita kuten sovelluksia. Haluamme tarjota asiakkaillemme kätevät ja kattavat digitaaliset palvelut matkojen ja kuljetusten suunnittelusta varaamiseen, maksamiseen ja seurantaan.

Tulevaisuudessa joukkoliikenne ja logistiikka-ala kehittyvät huomattavasti, kun yksilöllisten palveluiden kirjo ja datapohjaisuus lisääntyvät. Keinoäly ja koneoppiminen muuttavat alaa. Vastaamme haasteeseen kehittämällä aktiivisesti palveluitamme asiakkaan parhaaksi ja asiakkaita kuunnellen.

Olemme kehittäneet viime vuosina matkustaja-asiakkaiden matkaketjuja ja kutsuliikennettä. Vuonna 2020 avasimme matkojen suunnittelua ja toteutusta helpottavan Reitit ja Liput -mobiilisovelluksen. Sovelluksesta löytyy yli 95 prosenttia koko Suomen säännöllisestä reittiliikenteestä. Kauko- ja kaupunkiliikenteen bussilippujen lisäksi sovelluksessa voi ostaa VR:n junalippuja sekä vesiliikenteen lippuja.

Vuonna 2021 julkaisimme Paketit-sovelluksen, jolla voi reaaliaikaisesti seurata pakettien kulkua, antaa ohjeita niiden säilyttämiseen sekä lähettää ja palauttaa paketteja helposti. Samana vuonna otimme käyttöön jakelutoimintamme ensimmäiset sähköautot.

Verkkokauppa- ja kuluttajapakettien määrän kasvu on ollut viime vuosina huomattavaa. Investoimme uuteen automatisoituun lajittelukeskukseen, jonka avasimme Vantaalla syksyllä 2021. Keskuksessa on panostettu ekologisuuteen, ergonomiaan ja työntekijöiden viihtyvyyteen.

Maaliskuussa 2019 teimme kokeilun päästöystävällisen ja kustannustehokkaan drone-jakelun parissa. Kolmipäiväisen kokeilun aikana kuljetimme sata pakettia drone-lennokeilla ilmateitse Vantaan logistiikkakeskuksestamme kahteen vantaalaiseen K-Marketiin.

Tarjoamme kunnille ja kaupungeille uudenaikaista ja kustannustehokasta kutsuliikennepalvelua, joka parantaa asukkaiden liikkumismahdollisuuksia. Ensimmäinen kutsuliikennehankkeemme oli Porvoon Kyläkyyti -palvelu vuonna 2020. Porvoon kaupungin tarjoaman palvelun voi tilata Reitit ja Liput -mobiilisovelluksesta. Sovellus ja Kyläkyyti-palvelu saivat hopeaa Keskuskauppakamarin Vuoden 2021 vastuullisuusteko -kilpailun yleisöäänestyksessä.

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja LiputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media