MatkustajatPaketitYritysasiakkaatPalvelupisteet
Hae
Kirjaudu
Etusivu
Nettilipun peruutus

Nettilipun peruutus

Nettilipun peruuttaminen on mahdollista viimeistään 24 tuntia ennen matkan alkua. Menopaluulippu voidaan peruuttaa kokonaan tai osittain viimeistään 24 tuntia ennen menomatkan alkua. Jos matka on viikonloppuna tai pyhäpäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä, peruutusta tulee pyytää matkaa edeltävänä arkipäivänä. Pyhäpäiväksi luetaan myös joulu- ja juhannusaatto.

Jos lippu on maksettu maksukortilla, hyvitys maksetaan samalle kortille. Nordean, Osuuspankin, POP Pankin ja Säästöpankin verkkopankissa maksettu lippu hyvitetään samalle pankkitilille eikä tilinumeroa tarvitse ilmoittaa. Jos maksoit jonkun muun verkkopankin tai MobilePay-mobiilimaksun kautta, ilmoita tilinumero hyvityksen maksamiseksi.

Poikkeuksellisen tilanteen aikana 18.3.2020 alkaen nettilippujen peruutuksista peritään alennettu 5 € palvelumaksu koskien 7.4.2020 ja sitä ennen ostettuja lippuja. 8.4.2020 ja sen jälkeen ostettujen lippujen peruutuksista peritään normaali palvelumaksu 9 €. Lipunoston yhteydessä veloitettua palvelumaksua ei palauteta. Peruutuksen voi tehdä vain kerran varausnumeroa kohden.

Peruuta Nettilippu tästä