Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Nettilipun peruutus

Voit peruuttaa lipun viimeistään matkaa edeltävänä arkipäivänä, vähintään 24 tuntia ennen matkan alkua. Peruutuksesta veloitetaan yhdeksän (9) euron palvelumaksu, joka vähennetään hyvitettävästä summasta.

Menopaluuliput

Jos samalla varausnumerolla on meno- ja paluulippu, peruutus on tehtävä viimeistään menomatkaa edeltävänä arkipäivänä ja vähintään 24 tuntia ennen menomatkan alkua. Menopaluulippu voidaan peruuttaa kokonaan tai osittain.

Hyvityksen maksaminen

Hyvitys maksetaan viiden arkipäivän kuluessa. Jos lippu on maksettu maksukortilla, hyvitys maksetaan samalle kortille. Nordean, Osuuspankin, POP Pankin ja Säästöpankin verkkopankissa maksettu lippu hyvitetään samalle pankkitilille eikä tilinumeroa tarvitse ilmoittaa. Jos maksoit jonkun muun verkkopankin tai MobilePay-mobiilimaksun kautta, ilmoita tilinumero hyvityksen maksamiseksi. Huomioithan, että hyvitys maksukortille voi viedä useamman päivän.

Peruuta Nettilippu tästä

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja Liput kaikkialle Suomeen ReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä