Gå till innehållet
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundservice
Logga in

Busspersonalens strejk påverkar busstrafiken – Paket transporteras som normalt

4.3.2023

En strejk bland busspersonalen är över. Strejken påverkar busstrafiken och en del av resorna kan ställas in fortfarande under helgen.

Aktuell information om tidtabeller på Matkahuoltos webbsidor

Uppdaterad information finns i sökningen av tidtabeller och biljettförsäljningen på Matkahuoltos webbplats samt i appen Bussbiljetter även under strejken. I tjänsterna syns de resor som körs trots strejken.

Det lönar sig ändå att kontrollera att resan genomförs på webbplatsen och i apparna så nära resetidpunkten som möjligt, eftersom trafikbolagen kan göra ändringar med mycket kort varsel.

Du hittar sökningen av tidtabeller här.

Gottgörelse för biljetter som inte kan användas på grund av strejken

Om resor ställs in på grund av strejken, gottgör vi automatiskt för engångsbiljetter som köpts till resan i fråga på Matkahuoltos webbplats och i apparna. Du behöver inte kontakta vår kundtjänst separat, eftersom vi får information om inställda resor direkt från trafikbolaget som trafikerar turen.

Det möjligt att från fall till fall ansöka om gottgörelse för säsongs- och seriebiljetter som köpts från Matkahuolto med en elektronisk blankett (blanketten är på finska).

Paket transporteras som normalt

Busspersonalens och transportbranschens strejk påverkar inte Matkahuoltos pakettjänster. Vi transporterar paket som normalt även under strejken.

Strejken kan dock ha viss inverkan på expresspaketens tidtabeller, till de delar våra samarbetspartner omfattas av strejken.

Matkahuoltos serviceställen är öppna

Matkahuolto är inte en part i strejken. Matkahuoltos stationer och serviceställen är öppna som normalt även under strejken.
Nyheter

18.6.2024
Midsommarmeddelande ─ kontrollera tidtabellerna 
31.5.2024
Pilotoimme tarkentuvien jakeluaikojen mallia Tampereella 15.5.–30.6.2024
31.5.2024
Vi utvecklar vårt miljöarbete med hjälp av Ekokompassen
Alla nyheter

Blog

27.11.2023
Klaus harrastaa käsitöitä ja pohtii jo lahjaideoita: nyt tilataan tarvikkeet, pian lähetetään joululahjoja
26.9.2023Paketit
Verkkokaupan asiakaskokemus on muutakin kuin toimivat nettisivut – varmista ainakin nämä 5 asiaa
PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortetResor och Biljetter appenReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier