Gå till innehållet
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundservice
Logga in

Busspersonalens strejk påverkar busstrafiken – Paket transporteras som normalt

4.3.2023

En strejk bland busspersonalen är över. Strejken påverkar busstrafiken och en del av resorna kan ställas in fortfarande under helgen.

Aktuell information om tidtabeller på Matkahuoltos webbsidor

Uppdaterad information finns i sökningen av tidtabeller och biljettförsäljningen på Matkahuoltos webbplats samt i appen Bussbiljetter även under strejken. I tjänsterna syns de resor som körs trots strejken.

Det lönar sig ändå att kontrollera att resan genomförs på webbplatsen och i apparna så nära resetidpunkten som möjligt, eftersom trafikbolagen kan göra ändringar med mycket kort varsel.

Du hittar sökningen av tidtabeller här.

Gottgörelse för biljetter som inte kan användas på grund av strejken

Om resor ställs in på grund av strejken, gottgör vi automatiskt för engångsbiljetter som köpts till resan i fråga på Matkahuoltos webbplats och i apparna. Du behöver inte kontakta vår kundtjänst separat, eftersom vi får information om inställda resor direkt från trafikbolaget som trafikerar turen.

Det möjligt att från fall till fall ansöka om gottgörelse för säsongs- och seriebiljetter som köpts från Matkahuolto med en elektronisk blankett (blanketten är på finska).

Paket transporteras som normalt

Busspersonalens och transportbranschens strejk påverkar inte Matkahuoltos pakettjänster. Vi transporterar paket som normalt även under strejken.

Strejken kan dock ha viss inverkan på expresspaketens tidtabeller, till de delar våra samarbetspartner omfattas av strejken.

Matkahuoltos serviceställen är öppna

Matkahuolto är inte en part i strejken. Matkahuoltos stationer och serviceställen är öppna som normalt även under strejken.
Nyheter

14.6.2023
Lisää kehitystoiveita Yritysportaaliin
13.6.2023
Ensimmäiset palautteet Yritysportaalista
7.6.2023
Matkahuollon juhannusmuistio 2023
Alla nyheter

Blog

29.4.2022Paketit
Verkkokaupan asiakaskokemus on muutakin kuin toimivat nettisivut – varmista ainakin nämä 5 asiaa
14.4.2022Matkustajat, Vastuullisuus
Ukikyyti on osoittanut, että pienten kaupunkien joukkoliikenteeseen on olemassa ratkaisu
PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortetLäs mer och hämta appenReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier