Skip to content
PrivateCorporate customersService points
PassengersParcelsFrequently asked questionsCustomer service
Log in

”Eli kerjäämme verta nenästä?”

17.11.2020

Matkahuolto pyytää asiakkailtaan julkista kritiikkiä. Kun myyntijohtaja Juha-Pekka Pirvola kuuli ”Ei haukku haavaa tee”-kampanjasta, hän esitti otsikossa mainitun kysymyksen.

Mistä on kyse?

Matkahuolto kutsuu henkilö- ja yritysasiakkaansa raportoimaan pakettipalveluihin liittyvistä ongelmista kaunistelemattomasti ja rehellisesti – ja julkisesti.

Miksi?

Nyt on yhdestoista hetki. Kun verkkokauppajätti Amazon saapuu Suomeen, on suomalaisten verkkokauppojen pystyttävä tarjoamaan yhä parempaa palvelua. Amazon tunnetaan nopeista toimituksistaan ja hyvästä asiakaspalvelusta. Jos suomalaiset verkkokaupat haluavat pärjätä kiristyvässä kilpailussa, on meidän syytä reagoida ja laittaa omat palvelumme kuntoon, toteaa pakettipalveluiden johtaja Kati Nevalainen.

Miten?

–Toteutamme kampanjan yhdessä tamperelaisen No No No -startup-yrityksen kanssa. Asiakkaat voivat raportoida ongelmia julkisesti nonono.fi-verkkosivustolla, toteaa Nevalainen. –Me emme itse voi kontrolloida julki tulevia palautteita. Voimme vain seurata niitä ja parantaa toimintaamme niiden perusteella, jatkaa Nevalainen.

–Ylin johto osallistuu keskusteluun ruohonjuuritasolla, toteaa toimitusjohtaja Janne Jakola. Kampanjan tuloksista julkaistaan yhteenvetoraportti, mutta jo kampanjan aikana Matkahuollon blogista tulee löytymään Suomessa täysin ennen näkemätöntä sisältöä.

Lisätietoja

Lue kampanjaa taustoittava blogipostaus ennakkoon tästä. Anna kritiikkiä pakettipalveluista osoitteessa nonono.fi. Kampanja-aika on 17.11.–13.12.2020.

News

28.3.2024
Our annual emissions calculation is complete – Matkahuolto’s carbon footprint significantly reduced in 2023
13.3.2024
Easter Memo ─ check the Easter timetables
13.3.2024
Clocks will move to summer time on 31 March – impact on bus timetables
All news

Blog

27.11.2023
Klaus harrastaa käsitöitä ja pohtii jo lahjaideoita: nyt tilataan tarvikkeet, pian lähetetään joululahjoja
26.9.2023Paketit
Verkkokaupan asiakaskokemus on muutakin kuin toimivat nettisivut – varmista ainakin nämä 5 asiaa
PrivateCorporate customers

Passengers

TimetablesBus tickets and travel cardsTrips and Tickets appJourney PlannerPrices and discountsInstructions and terms of use for passengers

Social media