Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Valtakunnalliset sarjaliput uudistuvat 1.5.2023 – osta nyt kätevästi Reitit ja Liput -sovelluksesta

27.4.2023

Matkahuollon matkakorteilla olevat kausi- ja sarjaliput siirretään vaiheittain Reitit ja Liput -sovellukseen. Valtakunnalliset sarjaliput siirtyvät sovellukseen 1.5.2023, ja samalla koko lippuvalikoima uudistuu.  

Uudet valtakunnalliset sarjaliput 

Valtakunnallisten sarjalippujen uudistuksessa olemme kiinnittäneet huomiota erityisesti siihen, että liput vastaisivat mahdollisimman hyvin asiakkaiden muuttuneita tarpeita. Esimerkiksi lisääntyneen etätyön vuoksi töihin ei enää matkusteta välttämättä päivittäin, ja senkin takia 44 matkan lipun rinnalle on toivottu myös vaihtoehtoja, joissa on pienempi matkamäärä. Samalla olemme karsineet pois sellaisia lippuja, joille ei ole enää ollut kysyntää.   

Uudistukset pähkinänkuoressa

  • Uusissa valtakunnallisissa sarjalipuissa on 10, 20, 30 tai 44 matkaa.

  • Lippujen voimassaoloaika on 30 päivää. 44 matkan valtakunnalliseen sarjalippuun voi valita myös 180 päivän voimassaoloajan.

  • Valtakunnallinen sarjalippu käy nyt kaikilla vuoroilla, erillistä pikavuorolippua ei enää ole.

  • Yli 300 kilometrin matkoille tarkoitetut sarjaliput, henkilökohtaiset sarjaliput ja Prepaid22-opiskelijasarjaliput poistuvat vähäisen kysynnän vuoksi.   

Joustavuutta lippujen ostoon ja käyttöön

Lippu-uudistuksen ansiosta itselleen soveltuvan lipun voi nyt valita entistä laajemmasta lippuvalikoimasta. Esimerkiksi uudet 10 matkan sarjaliput soveltuvat hyvin osan viikosta etätyötä tekeville tai etänä opiskeleville.  

Lippujen siirtämisellä matkakorteilta Reitit ja Liput -sovellukseen vastaamme asiakaskäyttäytymisen muuttumiseen ja asiakkaiden uusiin tarpeisiin. Sovelluksessa lippuja voi ostaa ja hallinnoida nopeasti ja joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta.

Matkakorttien myynti ja lisälataaminen päättyy 30.6.2023. Vanhoja vuosilippuja ja muita valtakunnallisia lipputuotteita voi ostaa matkakorteille kesäkuun loppuun asti. Matkakorteilla voi matkustaa lipun voimassaoloajan loppuun vielä kesäkuun jälkeenkin.

Tutustu uusiin valtakunnallisiin sarjalippuihin

Ajankohtaista

20.5.2024
Huijausviestejä liikkeellä – näin pidät tietosi turvassa
30.4.2024
Suuntaa jatkossa pakettipisteelle – Asiamiespisteemme uudistuvat
30.4.2024
Otamme osaa kiertotalouteen ja kierrätämme IT-laitteemme
Kaikki uutiset

Blogi

27.11.2023
Klaus harrastaa käsitöitä ja pohtii jo lahjaideoita: nyt tilataan tarvikkeet, pian lähetetään joululahjoja
26.9.2023Paketit
Verkkokaupan asiakaskokemus on muutakin kuin toimivat nettisivut – varmista ainakin nämä 5 asiaa
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media