Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Vappumuistio – tarkista bussiaikataulut ja osta liput etukäteen

18.4.2023

Maanantaina 1. toukokuuta vietettävä vapunpäivä tuo muutoksia bussiaikatauluihin. 

Aikataulutiedot kannattaa tarkistaa etukäteen Matkahuollosta. Kaikki aikataulutiedot pyhäpäivien poikkeukset mukaan lukien löytyvät verkosta osoitteesta www.matkahuolto.fi sekä Reitit ja Liput -sovelluksesta.  

Aikataulu- ja hintatiedot saa myös puhelimitse Matkahuollon henkilökohtaisesti palvelevasta palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,98 €/min + pvm. 

Bussiliput on kätevä ostaa etukäteen verkosta tai sovelluksesta. Ennakkoon ostetun lipun kanssa bussiin nouseminen on ripeää ja sujuvaa. 

 
Poikkeuksia asiakaspalvelun palvelunumeroiden ja toimipaikkojen aukioloajoissa 

Pakettipalvelujen palvelunumero kuluttajille 0600 11300 (1,98 €/min + pvm) sekä Paketit-sovelluksen chat ovat kiinni vapunpäivänä, mutta palvelevat normaalisti jälleen tiistaina 2. toukokuuta. 

Matkustajapalveluiden palaute- ja reklamaationumero 020 331 222 (0,084 €/min + pvm) sekä Reitit ja Liput -sovelluksen asiakaspalvelukanava ovat suljettuina vapunpäivänä ja normaalisti auki jälleen tiistaina 2. toukokuuta.

Vappu vaikuttaa myös Matkahuollon toimipaikkojen aukioloaikoihin, jotka voit tarkistaa Matkahuollon verkkosivuilta palvelupistehausta. Useimmat Matkahuollon pakettipisteet, kuten K-kaupat ja R-kioskit sekä pakettiautomaatit ovat avoinna vapunpäivänäkin. 

Ajankohtaista

26.9.2023
Matkahuolto on tänäkin vuonna Suomen arvostetuin matkustus- ja pakettipalvelubrändi
25.9.2023
Syyskuun 25. päivä liputetaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden puolesta – Matkahuolto on mukana tavoitteiden edistämisessä
14.9.2023
Muutoksia sarjalippujen hintoihin 1.10.2023
Kaikki uutiset

Blogi

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja LiputReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media