Skip to content
Matkahuolto
PrivateCorporate customersService points
PassengersParcelsFrequently asked questionsCustomer service
Log in

Tilaa tuotteet suoraan kotiin kotijakelu palvelulla tai tilaa kotiinkuljetus jo noutamista odottaville paketeille !

1. Valitse helpoin tapa saada verkkokauppa lähetykset suoraan kotiin

  • Valitse verkkokaupassa tilaukseen Matkahuollon kotijakelu

  • Voit seurata lähetystäsi lähetyksen seurantapalvelussa

  • Lähetämme sinulle viestin, jossa pyydämme sopimaan toimitusajan ja voit myös antaa luvan jättää lähetys ovelle, jos et ole kotona sitä vastaanottamassa.

  • Toimitamme lähetyksesi sinulle ovelle erikseen sovittuna ajankohtana, suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

  • Luovutamme pakettisi ilman fyysistä kontaktia. Kuljettajat jättää paketin ovelle ja odottaa hieman kauempana, kunnes avaat oven.

  • jos kuljettajamme ei tavoita sinua, esimerkiksi porraskäytävän lukossa olevan alaoven takia, hän soittaa aina ovelta sinulle lähetystiedoissa olevaan numeroon, jotta saisimme paketin toimitettua perille.

  • Jos emme tavoita sinua, silloin paketti palautuu kuljettajan mukana lähimpään Matkahuollon palvelupisteeseen, josta sen voi noutaa tai tilata sille uuden kotiinkuljetuksen.

2. Paketti on jo odottamassa noutamista - eipä hätää !

Rekisteröidy asiakkaaksi ja osta paketillesi kotiinkuljetus. Matkahuollon asiakkaaksi rekisteröityminen kannattaa. Rekisteröitymällä saat käyttöösi useita hyödyllisiä palveluita.  Rekisteröidy asiakkaaksi tästä

Voit ostaa paketille helposti kotiinkuljetuksen suoraan verkosta, jos et pääse noutamaan pakettiasi palvelupisteestä.  Kotiinkuljetuksen voit ostaa kaikkiin muihin lähetyksiin, pois lukien bussiennakolliset ja vastaanottajan maksamat lähetykset sekä lähetykset, joiden lähettäjä on estänyt kotiinkuljetuksen ostamisen.  


Track the parcel

Enter the consignment number in the field.
Search

Sign up and log on to your own services

Register as a customer and sign in to your own services
Register
PrivateCorporate customers

Passengers

TimetablesBus tickets and travel cardsRoutes and Tickets mobile appJourney PlannerPrices and discountsInstructions and terms of use for passengers

Social media

Matkahuolto
Paremmin perillä