Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Tilaa tuotteet suoraan kotiin Kotijakelu- palvelulla tai tilaa kotiinkuljetus jo noutamista odottaville paketeille !

1. Valitse helpoin tapa saada verkkokauppalähetykset suoraan kotiin

  • Valitse verkkokaupassa tilaukseesi Matkahuollon Kotijakelu.

  • Voit seurata pakettiasi lähetysten seurannassa.

  • Kun paketti on valmiina toimitettavaksi, lähetämme sinulle viestin, jossa pyydämme sinua sopimaan toimitusajan. Voit myös antaa luvan jättää lähetys ovelle, jos et ole kotona sitä vastaanottamassa.

  • Toimitamme pakettisi sinulle ovelle sovittuna ajankohtana, suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

  • Luovutamme pakettisi ilman fyysistä kontaktia. Kuljettajat jättää paketin ovelle ja odottaa hieman kauempana, kunnes avaat oven.

  • Jos kuljettajamme ei tavoita sinua, esimerkiksi porraskäytävän lukossa olevan alaoven takia, hän soittaa aina ovelta sinulle lähetystiedoissa olevaan numeroon, jotta saisimme paketin toimitettua perille.

  • Jos emme tavoita sinua, palautuu paketti kuljettajan mukana lähimpään Matkahuollon palvelupisteeseen, josta sen voi noutaa tai tilata sille uuden kotiinkuljetuksen.

2. Paketti on jo odottamassa noutamista - eipä hätää !

Voit ostaa paketille helposti kotiinkuljetuksen suoraan verkosta, jos et pääse noutamaan pakettiasi palvelupisteestä. Kotiinkuljetuksen voit ostaa kaikkiin muihin lähetyksiin, pois lukien vastaanottajan maksamat lähetykset sekä lähetykset, joiden lähettäjä on estänyt kotiinkuljetuksen ostamisen.  

Kotiinkuljetuksen voit ostaa suoraan verkosta, kun olet rekisteröitynyt asiakkaaksemme. Matkahuollon asiakkaaksi rekisteröityminen kannattaa, sillä saat samalla käyttöösi myös useita hyödyllisiä palveluita.  

Rekisteröidy asiakkaaksi tästä.

Seuraa pakettia

Täytä kenttään lähetystunnus.
Hae

Rekisteröidy ja kirjaudu omiin palveluihin

Rekisteröidy asiakkaaksi ja kirjaudu sisään omiin palveluihin
Rekisteröitymään
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media