Gå till innehållet
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundservice
Logga in

Beställ produkter direkt till ditt hem med tjänsten Hemleverans eller beställ hemleverans av paket som redan väntar på att du ska hämta dem!

1. Välj det lättaste sättet att få försändelser från en webbutik direkt hem

  • Beställ Matkahuoltos hemleverans för beställningen i webbutiken.

  • Du kan spåra din försändelse i tjänsten för försändelseuppföljning

  • Vi skickar ett meddelande till dig med en begäran om att avtala om leveranstid. Du kan också ge ditt tillstånd till att försändelsen lämnas vid dörren om du inte är hemma för att ta emot den.

  • Vi levererar din försändelse till din dörr vid en separat överenskommen tidpunkt, i Finlands största städer även på kvällar och lördagar.

  • Vi överlämnar ditt paket utan fysisk kontakt. Chaufförerna lämnar paketet vid dörren och väntar en stund tills du har öppnat dörren.

  • Om vår chaufför inte kan nå dig, till exempel på grund av en låst ytterdörr till en trappuppgång, ringer chauffören alltid dig från dörren till det nummer som finns i leveransuppgifterna, så att paketet ska kunna levereras ända fram.

  • Om vi inte får tag på dig returnerar chauffören paketet till Matkahuoltos närmaste serviceställe. Därifrån kan paketet hämtas eller så kan en ny hemleverans beställas för paketet.

2. Paketet väntar redan på avhämtning - ingen fara!

Registrera dig som kund och köp hemleverans av ditt paket. Det lönar sig att registrera sig som kund hos Matkahuolto. Genom att registrera dig får du tillgång till många användbara tjänster. Registrera dig som kund här


Du kan enkelt köpa hemleverans av ditt paket direkt från nätet om du inte kan hämta ditt paket från servicestället. Du kan köpa hemleverans av alla försändelser utom försändelser som omfattas av Bussförskott, försändelser som betalats av mottagaren samt försändelser för vilka avsändaren har hindrat köp av hemleverans.

Spåra paket

Skriv in försändelsekoden i fältet.
Sök

Registrera dig och logga in på dina egna tjänster

Registrera dig som kund och logga in på dina egna tjänster
Registrera
PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortetResor och Biljetter appenReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier